Rezumat Dreptul insolventei. Curs universitar Ed.2 - Csaba Bela Nasz

Dreptul insolvenței. Curs universitar. Ediția a II-a, revizuită și adăugită Lucrarea reprezintă ediția a II-a, revizuită și adăugită, a primul curs universitar de dreptul insolvenței, care analizează noile reglementări introduse prin Legea nr.
Citește tot rezumatul cărții Dreptul insolventei. Curs universitar Ed.2... 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum și prin Legea nr. 151/2015 privind procedura insolvenței persoanelor fizice. Sunt examinate în profunzime atât procedurile de prevenire a insolvenței (mandatul ad-hoc și concordatul preventiv), cât și procedura insolvenței profesioniștilor și cea a persoanelor fizice ale căror obligații nu rezultă din exploatarea de către acestea a unei întreprinderi, în sensul art. 3 din noul Cod civil. Dincolo de structura cărții, care are menirea de a conduce la parcurgerea etapizată a materiei, autorul, cu o vastă experiență de judecător și cu o pregătire solidă în domeniul dreptului comercial, în general, și al dreptului insolvenței, în special, propune o serie întreagă de soluții, analizând în mod temeinic prin prisma considerentelor doctrinare, cu trimiteri la practica judiciară în materie, legislația insolvenței, punctând argumentat, acolo unde este cazul, neconcordanțele sau omisiunile legiuitorului român. Prezența lucrare se adresează, în primul rând, celor care studiază materia insolvenței în cadrul programei universitare. Cu toate acestea, datorită complexității lucrării, problematicilor expuse și exemplelor evocate, cartea este extrem de utilă atât celor care urmează programul de studii de masterat în specializarea „Dreptul afacerilor”, cât și practicienilor în domeniu, cursul universitar constituind una dintre primele lucrări de după apariția celor două acte normative menționate mai sus, abordând detaliat nu doar regulile comune în materie de insolvență, ci și regulile speciale privind procedura insolvenței profesioniștilor (procedura insolvenței grupului de societăți, dispoziții privind falimentul instituțiilor de credit și al societăților de asigurare/reasigurare, insolvența transfrontalieră). Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Dreptul insolventei. Curs universitar Ed.2?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Dreptul insolventei. Curs universitar Ed.2 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Dreptul insolventei. Curs universitar Ed.2 scrisă de Csaba Bela Nasz. Dreptul insolventei. Curs universitar Ed.2 a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Dreptul insolventei. Curs universitar Ed.2 este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Dreptul insolventei. Curs universitar Ed.2 face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 372 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Dreptul insolventei. Curs universitar Ed.2 și, de asemenea, sperăm că autorul Csaba Bela Nasz, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DREPTUL INSOLVENTEI. CURS UNIVERSITAR ED.2 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde