Rezumat Declansarea Procedurii Insolventei - Csaba Bela Nasz

Această lucrare analizează în profunzime modalitățile în care legiuitorul român a înțeles să organizeze declanșarea procedurii insolvenței, precum și condițiile pe care trebuie să le îndeplinească o cerere introductivă formulată de oricare dintre persoanele care au calitate procesuală activă recunoscută de lege în acest sens.
Citește tot rezumatul cărții Declansarea Procedurii Insolventei... Soluțiile propuse sunt analizate temeinic atât prin prisma considerentelor doctrinare, cât și prin cea a unei jurisprudențe bogate, fiind punctate argumentat, acolo unde este cazul, neconcordanțele sau omisiunile noii legi. Autorul, cu o vastă experiență de judecător și o pregătire solidă în domeniul insolvenței, reușește să ofere un instrument util practicienilor, și nu numai, monografia având, de asemenea, și natura unei călăuze în domeniul insolvenței, abordând detaliat, în 8 capitole, istoricul insolvenței și evoluția reglementării instituției, principiile, caracterele, obiectul, scopul, jurisdicția, participanții, condițiile aplicării și deschiderea procedurii, ultimul capitol fiind rezervat unei analize comparative a procedurii generale și a celei simplificate. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Declansarea Procedurii Insolventei?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Declansarea Procedurii Insolventei și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Declansarea Procedurii Insolventei scrisă de Csaba Bela Nasz. Declansarea Procedurii Insolventei a apărut în anul 2 Octombri. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2 Octombri (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Declansarea Procedurii Insolventei este editura HAMANGIU - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HAMANGIU aici. Cartea Declansarea Procedurii Insolventei face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 487 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Declansarea Procedurii Insolventei și, de asemenea, sperăm că autorul Csaba Bela Nasz, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DECLANSAREA PROCEDURII INSOLVENTEI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde