Rezumat Drept societar. Curs universitar- Csaba Bela Nasz - Csaba Bela Nasz

Cursul universitar Drept societar reprezinta o lucrare de drept al afacerilor, disciplina relativ noua in Romania, dar care incepe sa prinda din ce in ce mai mult contur, mai ales in actualul context economic si juridic.
Citește tot rezumatul cărții Drept societar. Curs universitar- Csaba Bela Nasz...   Asa cum rezulta din denumirea lucrarii, autorul examineaza in profunzime atat regulile comune aplicabile celor cinci forme de societate cu scop lucrativ, reglementate de Legea nr. 31/1990, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, cat si reglementarile speciale aplicabile acestor profesionisti, inclusiv societatea europeana, grupurile de interes economic si grupurile europene de interes economic.   Dincolo de structura cartii, care are menirea de a conduce la parcurgerea etapizata a materiei, autorul, cu o vasta experienta de judecator si cu o pregatire solida in domeniul dreptului comercial, propune o serie intreaga de solutii, analizand in mod temeinic prin prisma considerentelor doctrinare, cu trimiteri la practica judiciara in materie, legislatia societatilor, punctand argumentat, acolo unde este cazul, neconcordantele sau omisiunile legiuitorului roman.   Prezenta lucrare se adreseaza, in primul rand, celor care studiaza materia dreptului societar in cadrul programei universitare, intrucat cursul raspunde cerintelor disciplinei Drept societar ("Dreptul societatilor") din cadrul planurilor de invatamant ale facultatilor de drept, respectiv unei parti considerabile a disciplinei Dreptul afacerilor a facultatilor de stiinte economice din sistemul de invatamant superior de stat si privat din Romania.   Cu toate acestea, datorita complexitatii lucrarii, problematicilor expuse si exemplelor evocate, cartea este extrem de utila atat celor care urmeaza programul de studii de masterat in specializarea "Dreptul afacerilor", cat si practicienilor in domeniu, constituind un instrument mai mult decat suficient si pentru avocati, consilieri juridici si, in general, pentru toti specialistii din domeniul juridic, imbinand aspectele teoretice cu cele practice, institutiile juridice fiind analizate prin prisma jurisprudentei relevante a instantei noastre supreme si a celorlalte instante nationale, dar si a Curtii de Justitie a Uniunii Europene, respectiv a Curtii Europene a Drepturilor Omului. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Drept societar. Curs universitar- Csaba Bela Nasz?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Drept societar. Curs universitar- Csaba Bela Nasz și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Drept societar. Curs universitar- Csaba Bela Nasz scrisă de Csaba Bela Nasz. Drept societar. Curs universitar- Csaba Bela Nasz a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Drept societar. Curs universitar- Csaba Bela Nasz este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Drept societar. Curs universitar- Csaba Bela Nasz face parte din categoria Categoria: Carte Juridica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 516 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Drept societar. Curs universitar- Csaba Bela Nasz și, de asemenea, sperăm că autorul Csaba Bela Nasz, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DREPT SOCIETAR. CURS UNIVERSITAR- CSABA BELA NASZ PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde