Rezumat Deschiderea procedurii insolventei - Csaba Bela Nasz

Autorul, valorificând doctrina în materie și jurisprudența relevanță cuprinsă în buletine și culegeri de practică judiciară ale curților de apel și tribunalelor, își construiește demersul pe ideea că procedura insolvenței nu constituie o pedeapsă pentru debitor, ci un mijloc de protecție pentru colectivitatea creditorilor. Structurată în opt capitole, dintre care amintim: scopul și obiectul procedurii insolvenței, participanți, jurisdicție, condițiile aplicării, deschiderea procedurii, despre procedura simplificată și procedura generală, lucrarea acoperă teme de interes nu numai pentru practicienii în insolvență, judecătorii-sîndici, avocați, consilieri juridici, dar și pentru juriștii aflați în formare și care vor să aprofundeze materia dreptului comercial. Lucrarea constituie, în esență, rezultatul numeroaselor probleme de ordin teoretic și practic cu care s-au confruntat și se confruntă încă nu numai specialiștii în domeniu, ci și organele și participanții la procedura colectivă.
Citește tot rezumatul cărții Deschiderea procedurii insolventei...

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Deschiderea procedurii insolventei?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Deschiderea procedurii insolventei și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Deschiderea procedurii insolventei scrisă de Csaba Bela Nasz. Deschiderea procedurii insolventei a apărut în anul 2009. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2009 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Deschiderea procedurii insolventei este editura C.H. BECK - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura C.H. BECK aici. Cartea Deschiderea procedurii insolventei face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 619 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Deschiderea procedurii insolventei și, de asemenea, sperăm că autorul Csaba Bela Nasz, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde