Rezumat Desertul fluturilor albi - Lucian Ciuchita

Maestrul Lucian Ciuchita nu încetează să ne surprindă cu o nouă încercare – cred eu, o reușită excepțională – cu o nouă abordare, că o dovadă că domniei sale niciun gen nu îi este inabordabil.
Citește tot rezumatul cărții Desertul fluturilor albi... [...] Personajele principale, bine conturate, sunt relativ numeroase, dar lor li se adaugă și o mulțime de personaje secundare, punctând, completând, împlinind ideea de rătăcire, nu a unui anume individ, ci a întregii societăți. Deosebit mi-a părut – fiind evident că trebuie să ai har pentru a obține aceasta – , faptul că a reușit să creeze un roman ușor de citit, antrenant, pe alocuri chiar erotic, fără a renunța la filozofia ce-i este nota distinctă. [...] Deșertul fluturilor albi este un roman optimist, RĂTĂCIRILE fiind doar drumul cel anevoios spre REGĂSIRI. - Mircea Emil Georgescu, din Prefață Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Desertul fluturilor albi?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Desertul fluturilor albi și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Desertul fluturilor albi scrisă de Lucian Ciuchita. Desertul fluturilor albi a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Desertul fluturilor albi este editura ECOU TRANSILVAN - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ECOU TRANSILVAN aici. Cartea Desertul fluturilor albi face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 174 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Desertul fluturilor albi și, de asemenea, sperăm că autorul Lucian Ciuchita, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DESERTUL FLUTURILOR ALBI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde