Rezumat Zile de plumb - Lucian Ciuchita

Cu actiunea plasata in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, intr-o perioada cu mari tensiuni si nedreptati, spune povestea Mariei, o tanara cu un trecut tulburator si un viitor incert. Insa acest nou roman al lui Lucian Ciuchita este mai mult decat un simplu roman istoric, cu o eroina puternica, el urmareste si profundele implicatii psihologice, intr-o maniera usor sarcastica, o analiza subtila a unui suflet bantuit de amintiri cumplite.
Citește tot rezumatul cărții Zile de plumb...   Nori tristi, de un rosu aprins, deasupra pamantului rascolit de craterele bombelor-porti spre Infern-isi aruncau maniosi picaturile de sange peste chipuri ingrozite, sugrumand aerul, natura, viata... Ploaie de sange peste taramul fara oameni, fluvii de durere inghetate intre Viata si Moarte. Zile de plumb, zile de gloante... - Melissa Thomas, agent literar   Scriitura romanului este una intensa, aerul dramatic se scurge printre litere, reusind sa-si faca cititorul sa simta viata si trairile protagonistilor. Zile de plumb este un roman istoric prezentat pe mai multe planuri, din mai multe perspective, oferind cititorului un tablou detaliat al acelor vremuri, al caracterului conducatorilor. - Rodica Mijaiche Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Zile de plumb?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Zile de plumb și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Zile de plumb scrisă de Lucian Ciuchita. Zile de plumb a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Zile de plumb este editura LITERPRESS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERPRESS aici. Cartea Zile de plumb face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 308 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Zile de plumb și, de asemenea, sperăm că autorul Lucian Ciuchita, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde