Rezumat Plutonul natafletilor si alte povestiri - Lucian Ciuchita

Ca și în cazul bravului soldat Svejk, celebru datorită scriitorului ceh Jaroslav Hasek, locotenentul Aurel Panait era singurul în care își pusese speranța colonelul. Locotenentul Aurel Panait trebuia să rezolve problema, și asta cât mai rapid.
Citește tot rezumatul cărții Plutonul natafletilor si alte povestiri... Era misiunea lui să găsească urgent, nu o soluție, cum s-ar grăbi unii să creadă, ci chiar telefonul ou de rață. Era o urgență maximă… maximum maximorum, cum spuneau bunii noștri latini. Tânărul ofițer, cu tenacitatea unui buldog, caută și tot caută prin toate depozitele armatei, vorbește cu alți colegi de la unități din apropiere și de foarte departe, doar-doar va găsi până la urmă un telefon, desigur, a cărui culoare să fie cât mai apropiată de cea dorită. După multe și inutile căutări, tocmai pe când se gândea cât se poate de serios să capituleze – suferind consecințele insubordonării sale – își aduce aminte, ca prin vis, că a văzut undeva un asemenea telefon. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Plutonul natafletilor si alte povestiri?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Plutonul natafletilor si alte povestiri și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Plutonul natafletilor si alte povestiri scrisă de Lucian Ciuchita. Plutonul natafletilor si alte povestiri a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Plutonul natafletilor si alte povestiri este editura ECOU TRANSILVAN - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ECOU TRANSILVAN aici. Cartea Plutonul natafletilor si alte povestiri face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 202 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Plutonul natafletilor si alte povestiri și, de asemenea, sperăm că autorul Lucian Ciuchita, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde