Rezumat Detronarea regelui - Lucian Ciuchita

Romanul Detronarea regelui m-a determinat sa-mi pun intrebarea: Oare traim numai intr-o lume a banilor, iar in afara ei, nimic nu mai conteaza? Banul, ca un vrajitor ne-a acaparat tot mai mult, iar noi, incet, incet, am devenit sclavii lui, dar nici macar nu realizam acest lucru.
Citește tot rezumatul cărții Detronarea regelui... Sub bagheta lui magica, au disparut ratiunea, emotiile, trairile, de fapt, iluzia Libertatii. Pamantul plange cu lacrimi de durere, iar Lumea se afla in pragul unui imens dezastru. Se va impune o Noua Ordine Mondiala? In cautarea raspunsului la aceasta intrebare, scriitorul Lucian Ciuchita, se dovedeste a fi, in primul rand, un fin observator al detaliilor, deconspirand in acest roman un adevarat plan, perfect elaborat pentru "detronarea regelui", dar si un narator iscusit, care ne va introduce in atmosfera declinului omenirii, unde cursa contra cronometru pentru Putere si Bani, transforma oamenii in fiinte primitive. M-a frapat originalitatea acestui roman, personajele bine conturate, dar si actiunea de detronare cu o intriga impresionanta, pornind de la un bal mascat, care are loc intr-un castel... - Melissa Thomas, agent literar   Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Detronarea regelui?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Detronarea regelui și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Detronarea regelui scrisă de Lucian Ciuchita. Detronarea regelui a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Detronarea regelui este editura LITERPRESS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERPRESS aici. Cartea Detronarea regelui face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 250 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Detronarea regelui și, de asemenea, sperăm că autorul Lucian Ciuchita, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde