Rezumat Drept financiar Ed.2 - Cosmin Flavius Costas

In doctrina europeana s-a spus frumos ca, desi activitatea financiara poate face obiectul cunoasterii pentru domenii diferite ale stiintei, Dreptul, la fel ca Politica, Economia sau Sociologia, poate in mod legitim sa revendice drept obiect al cunoasterii activitatea financiara si, mai precis, ordinea juridica a activitatii financiare, o activitate integrata esentialmente prin doua elemente: veniturile si cheltuielile publice.
Citește tot rezumatul cărții Drept financiar Ed.2...   Reperele pe care le prezentam, in arealul celor doua axe fundamentale identificate, sunt integrate in patru mari domenii: finantele publice nationale, finantele locale, finantele asigurarilor sociale si finantele Uniunii Europene. Consecventi principiilor pe care le expunem de la catedra Facultatii de Drept din Cluj, apreciem ca doar un studiu aprofundat al tuturor palierelor pe care se manifesta activitatea financiara a actorilor moderni (statul, colectivitatile teritoriale sau Uniunea Europeana) poate oferi o imagine completa a dreptului financiar contemporan.    Vazut adeseori ca o materie arida, dreptul financiar ridica in practica probleme din ce in ce mai numeroase, indiferent ca este vorba despre fundamentul constitutional al existentei bugetelor locale, despre natura juridica sui-generis a organelor antifrauda sau despre efectele Brexit-ului asupra constructiei bugetului Uniunii Europene. Tocmai de aceea, varianta 2019 a Dreptului financiar se prezinta ca una serios revizuita si completata, indeosebi prin prisma acestor probleme practice pe care le intalnim in activitatea financiara curenta. In egala masura, actuala editie surprinde si mutatiile institutionale sau conceptuale din ultimii trei ani, pana la momentul adoptarii bugetelor anului 2019. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Drept financiar Ed.2?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Drept financiar Ed.2 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Drept financiar Ed.2 scrisă de Cosmin Flavius Costas. Drept financiar Ed.2 a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Drept financiar Ed.2 este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Drept financiar Ed.2 face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 432 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Drept financiar Ed.2 și, de asemenea, sperăm că autorul Cosmin Flavius Costas, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DREPT FINANCIAR ED.2 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde