Rezumat Gestionarea domeniului public - Cosmin Flavius Costas

„Lucrarea de față încearcă să ofere celor interesați minime repere privind problemele de natură fiscală ce pot să apară în activitatea de gestionare a domeniului public. Sunt abordate astfel, prin intermediul unor hotărâri provenind de la Curtea de Justiție a Uniunii Europene și de la instanțele naționale, mai multe teme: taxa pe valoarea adăugată, taxele speciale instituite de autoritățile locale, măsurile complementare privitoare la vehiculele staționate pe domeniul public, reglementarea jocurilor de noroc, diverse taxe regionale aplicate în statele membre ale Uniunii Europene, atribuirea licențelor de telecomunicații mobile etc.   Cartea se adresează atât corpului magistraților – în special celor care își desfășoară activitatea în domeniul contenciosului administrativ și fiscal –, cât și celorlalți profesioniști ai dreptului, fie ei practicieni sau teoreticieni, și poate reprezenta un punct de pornire pentru o cercetare mai cuprinzătoare a tematicii.
Citește tot rezumatul cărții Gestionarea domeniului public... De asemenea, ea poate constitui un reper și pentru autoritățile administrației publice centrale și locale, în vederea adaptării reglementărilor proprii și a elaborării pe viitor a unor dispoziții conforme cu principiile relevate de jurisprudență națională și europeană.“ - Cosmin Flavius Costas

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Gestionarea domeniului public?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Gestionarea domeniului public și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Gestionarea domeniului public scrisă de Cosmin Flavius Costas. Gestionarea domeniului public a apărut în anul 2012. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2012 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Gestionarea domeniului public este editura HAMANGIU - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HAMANGIU aici. Cartea Gestionarea domeniului public face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte rezonabil de groasă - are 256 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Gestionarea domeniului public și, de asemenea, sperăm că autorul Cosmin Flavius Costas, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde