Rezumat Drept fiscal Ed.3 - Cosmin Flavius Costas

Pe fondul unor inconsecvente legislative si ezitari jurisprudentiale, dreptul fiscal roman continua sa aiba, si la nivelul anului 2021, ceva din dramatismul seriei Stapanul inelelor. Dupa interpretari in forta sau cu forta ale normelor fiscale, urmeaza o inerenta perioada de "pace fiscala", caracterizata de amnistii fiscale extinse si recalibrari ale exigentelor fiscului.
Citește tot rezumatul cărții Drept fiscal Ed.3...   In varianta actualizata a cursului de Drept fiscal pe care il prezentam in fiecare an studentilor Facultatii de Drept din Cluj incercam nu doar sa surprindem evolutiile legislative nationale in materie fiscala, ci si sa studiem sursa acestora, pentru ca, drept efect al globalizarii, prea putin din dreptul fiscal mai este acum "national". Temele de discutie lansate de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE), regulamentele si directivele europene sau jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene in materie fiscala obliga la reglementare. Iar conflictele de natura fiscala se nasc cu precadere atunci cand normele fiscale nationale nu se adapteaza celor europene ori functionarii fiscului refuza sa faca aplicarea cu prioritate a dreptului fiscal european.   In ultimii doi ani au aparut si alte evenimente cu relevanta fiscala pe care le antamam sau le discutam. Vorbim acum la timpul prezent despre monede virtuale si impozitarea veniturilor din crearea si transferul unor astfel de metode, despre evolutia si fiscalitatea activitatilor economice online, despre probleme tot mai complexe in materia TVA sau despre o renuntare treptata a Guvernului la impozitarea "clasica" a profitului societatilor. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Drept fiscal Ed.3?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Drept fiscal Ed.3 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Drept fiscal Ed.3 scrisă de Cosmin Flavius Costas. Drept fiscal Ed.3 a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Drept fiscal Ed.3 este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Drept fiscal Ed.3 face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 668 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Drept fiscal Ed.3 și, de asemenea, sperăm că autorul Cosmin Flavius Costas, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde