Rezumat Drept fiscal Ed.2 - Cosmin Flavius Costas

Dreptul fiscal pare a fi, în 2019, un domeniu de maxim interes. Argumentele pentru o asemenea concluzie vin din varietatea problemelor puse în discuție la conferințele de fiscalitate, din expunerea mediatică pe care o au mai recent orice mutații din materia fiscală, din creșterea fără precedent a litigiilor fiscale, care ocupă în prezent două treimi din rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție.    Numărul mai mare de răspunsuri la căutarea Dreptului fiscal cu ajutorul unui motor electronic e însă înșelător, pentru că multitudinea și varietatea întrebărilor sunt semnul unei instabilitați legislative, jurisprudențiale și principiale.
Citește tot rezumatul cărții Drept fiscal Ed.2... Într-o țară care, în 1938, găzduia prima filială a IFA (International Fiscal Association), vocile corpurilor profesionale implicate în aria fiscalității se aud cu greu, iar revistele de specialitate sunt o rară avis. Joacă de-a taxele nu este un semn de maturitate a legiuitorului, iar sinusoidala jurisprudenței instanței supreme pare mai greu de rezolvat decât conjectura lui Poincare. Tocmai de aceea, a II-a ediție a lucrării noastre, Drept fiscal, încearcă să ofere repere pentru o abordare echilibrată a dreptului fiscal, circumscrisa unor linii de forță pe care de cele mai multe ori le dau legislația fiscală europeană și jurisprudența interpretativă a Curții de Justiție a Uniunii Europene. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Drept fiscal Ed.2?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Drept fiscal Ed.2 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Drept fiscal Ed.2 scrisă de Cosmin Flavius Costas. Drept fiscal Ed.2 a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Drept fiscal Ed.2 este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Drept fiscal Ed.2 face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 592 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Drept fiscal Ed.2 și, de asemenea, sperăm că autorul Cosmin Flavius Costas, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde