Rezumat Crestinism, pur si simplu - C.S. Lewis

Creștinism, pur și simplu. Convorbiri radiofonice. Purtarea creștină. Dincolo de personalitate   Ediție revăzută și întregită cu o nouă introducere, a celor trei cărți   Să nu uitați niciodată că noi suntem încă primii creștini.
Citește tot rezumatul cărții Crestinism, pur si simplu... Dezbinările actuale dintre noi sunt, să sperăm, o boală a copilăriei: abia acum ne ies dinții. Fără îndoială că lumea din afară crede tocmai contrariul, susținând că am muri de bătrânețe. Dar au mai crezut așa de foarte multe ori. Iarăși și iarăși s-a crezut că se apropie sfârșitul creștinismului, din cauza persecuțiilor din afară sau a descompunerii dinăuntru, din cauza ridicării mahomedanismului, din cauza progresului științelor naturii, din cauza ridicării marilor mișcări revoluționare anticreștine. Dar lumea a fost dezamăgită de fiecare dată. - C.S. Lewis   C.S. Lewis are capacitatea unică de a face teologia să devină o căutare atractivă, tulburătoare și fascinantă. - Times Literary Supplement Traducere de Dan Rădulescu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Crestinism, pur si simplu?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Crestinism, pur si simplu și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Crestinism, pur si simplu scrisă de C.S. Lewis. Crestinism, pur si simplu a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Crestinism, pur si simplu este editura HUMANITAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HUMANITAS aici. Cartea Crestinism, pur si simplu face parte din categoria Crestinism. Este o carte rezonabil de groasă - are 246 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Crestinism, pur si simplu și, de asemenea, sperăm că autorul C.S. Lewis, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde