Rezumat Despre lumea aceasta si despre alte lumi - C.S. Lewis

Totul a început cu niște imagini: un faun cu o umbrelă, o regină pe o sanie, un leu magnific. Iar elementul creștin și-a făcut singur loc în poveste. - C.S. Lewis   C.S. Lewis adună în această colecție de eseuri gânduri despre scrierilede ficțiune, discutând în special rolul basmelor și al literaturii științifico-fantastice și îndreptându-și privirea critică atât asupra unor scriitori precum J.R.R.
Citește tot rezumatul cărții Despre lumea aceasta si despre alte lumi... Tolkien sau George Orwell, cât și asupra dificilei sarcini de a scrie pentru copii. Lewis își afirmă poziția în contrast cu cea a criticilor literari ai vremii lui: să fii fermecător atunci când așterni pe hârtie imagini și întâmplări din lumea noastră reală sau din alte lumi, închipuite, înseamnă să pui în valoare mai întâi de toate Povestea în sine și imaginația, fără a uita că gusturile copiilor în materie de literatură nu se deosebesc prea mult,la urma urmei, de cele ale oamenilor mari. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Despre lumea aceasta si despre alte lumi?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Despre lumea aceasta si despre alte lumi și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
1 secunde