Rezumat Despre minuni. Cele patru iubiri. Problema durerii - C.S. Lewis

    Despre minuni pleacă de la ideea că miracolul creștin fundamental este întruparea, toate celelalte pregătindu-l sau decurgând din el. Ca atare, creștinii ar trebui nu numai să accepte minunile, ci și să le privească drept dovezi de implicare directă a Domnului în creația Sa.
Citește tot rezumatul cărții Despre minuni. Cele patru iubiri. Problema durerii... Cele patru iubiri puse în evidență de Lewis sunt Afecțiunea, Prietenia, Erosul și Mila, fiecare cu trăsăturile ei distincte, în ciuda zonelor de suprapunere. Autorul atrage atenția asupra decepțiilor și distorsiunilor proprii primelor trei iubiri, cele „naturale“, care rămân primejdioase atâta vreme cât cea de-a patra, iubirea „divină“, nu le înglobează.     Problema durerii își propune să dea o soluție dilemei creștine: dacă Dumnezeu este bun și atotputernic, cum de îngăduie ca făpturile pe care le-a creat să sufere durerea? Autorul atrage atenția de la bun început că nici o soluție intelectuală a problemei durerii nu poate înlocui curajul, simpatia umană și mai ales dragostea de Dumnezeu. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Despre minuni. Cele patru iubiri. Problema durerii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Despre minuni. Cele patru iubiri. Problema durerii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Despre minuni. Cele patru iubiri. Problema durerii scrisă de C.S. Lewis. Despre minuni. Cele patru iubiri. Problema durerii a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Despre minuni. Cele patru iubiri. Problema durerii este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 0 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Despre minuni. Cele patru iubiri. Problema durerii este editura HUMANITAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HUMANITAS aici. Cartea Despre minuni. Cele patru iubiri. Problema durerii face parte din categoria Crestinism. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 484 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Despre minuni. Cele patru iubiri. Problema durerii și, de asemenea, sperăm că autorul C.S. Lewis, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DESPRE MINUNI. CELE PATRU IUBIRI. PROBLEMA DURERII PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde