Rezumat Cronicile din Narnia - Vol.2: Leul, vrajitoarea si dulapul - C.S. Lewis

Peter, Susan, Edmund și Lucy se ascund într-un dulap și ajung într-o altă lume, cuprinsă de o iarnă aprigă, fără sfârșit. Minunatul tărâm întrupat din cântul Leului Aslan a căzut pradă Vrăjitoarei Albe, care s-a autoproclamat regina și a făcut din Narnia un loc în care Moș Crăciun nu ajunge niciodată.
Citește tot rezumatul cărții Cronicile din Narnia - Vol.2: Leul, vrajitoarea si dulapul... Numai Aslan, adevăratul rege, poate să salveze această lume și să aducă înapoi primăvara.  Fragment din cartea "Cronicile din Narnia. Volumul 2: Leul, vrăjitoarea și dulapul" de C.S. Lewis: "- Aslan! Dragă Aslan! strigă Lucy. Ce-i cu tine? Nu poți să ne spui? - Ești bolnav, dragă. Aslan? întrebă Susan. - Nu, spuse Aslan. Sunt trist și singur. Puneți-vă mâinile pe coama mea, ca să vă simt aproape, și hai să mergem așa. Așa că fetele făcură lucrul pe care n-ar fi îndrăznit să-l facă niciodată fără permisiunea lui, dar pe care își doriseră să-l facă de când îl văzuseră pentru prima oară - își îngropară mâinile reci în frumoasa mare de blană, o mângâiară și merseră mai departe alături de Leu. Nu trecu mult și văzură că suiau panta dealului pe care se afla Masa de Piatră. Urcară pe partea unde copacii se terminau cel mai sus, iar când ajunseră la ultimul copac (unul în jurul căruia se găseau câteva tufe), Aslan se opri și spuse: - Ah, copii, copii. Aici trebuie să vă opriți. Și, orice s-ar întâmpla, aveți grijă să nu vă vadă nimeni. Adio. Amândouă fetele plânseră de mama focului (deși nu prea știau de ce), se agățară de Leu și-i sărutară coamă, nasul, labele și ochii mari și triști. Pe urmă Leul se întoarse cu spatele la ele și urcă spre vârful dealului. Ghemuindu-se în tufișuri, Lucy și Susan îl urmăriră cu privirea și iată ce văzură. O mulțime de oameni stăteau în picioare În jurul Mesei de Piatră și, chiar dacă luna strălucea, mulți dintre ei țineau torțe care ardeau scoțând niște flăcări roșii diavolești și un fum negru. Dar ce zic eu oameni! Căpcăuni cu dinți monstruoși, lupi și oameni cu cap de taur; duhuri ale copacilor malefici și plante otrăvitoare, plus alte creaturi pe care n-o să vi le descriu, fiindcă, dac-aș face-o, probabil că adulții nu v-ar mai lăsa să citiți cartea - Scorpii, Zgripțuroaice și Duhuri Rele, Spectre, Sperietori, Arătări, Năluci, Orci, Gogorite și Momâi. De fapt, se strânseseră toți cei care erau de partea Vrăjitoarei și pe care Lupul îi chemase la comanda ei. Și chiar în mijloc, lângă Masă, stătea Vrăjitoarea în carne și oase." Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cronicile din Narnia - Vol.2: Leul, vrajitoarea si dulapul?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cronicile din Narnia - Vol.2: Leul, vrajitoarea si dulapul și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cronicile din Narnia - Vol.2: Leul, vrajitoarea si dulapul scrisă de C.S. Lewis. Cronicile din Narnia - Vol.2: Leul, vrajitoarea si dulapul a apărut în anul februarie . O mulțime de cărți bune au apărut în anul februarie (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cronicile din Narnia - Vol.2: Leul, vrajitoarea si dulapul este editura GRUPUL EDITORIAL ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRUPUL EDITORIAL ART aici. Cartea Cronicile din Narnia - Vol.2: Leul, vrajitoarea si dulapul face parte din categoria Literatura Fantasy. Este o carte ușor de citit, are doar 168 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cronicile din Narnia - Vol.2: Leul, vrajitoarea si dulapul și, de asemenea, sperăm că autorul C.S. Lewis, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CRONICILE DIN NARNIA - VOL.2: LEUL, VRAJITOAREA SI DULAPUL PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

5 secunde