Rezumat Pistolarul. Seria Turnul Intunecat. Vol.1 - Stephen King

Pistolarul este prima parte din seria Turnul întunecat Acum câteva zeci de ani scriitorul l-a născocit pe Roland Deschain, ultimul pistolar. Acesta, un singuratic care ne va bântui imaginația, pornește într-o călătorie spre bine și rău.
Citește tot rezumatul cărții Pistolarul. Seria Turnul Intunecat. Vol.1... În lumea lui fără speranță, dă de urmele omului în negru, cunoaște o femeie seducătoare și se împrietenește cu Jake din New York. Pe de o parte dând dovadă de un realism crud, pe de altă parte etalând un onirism de basm, Pistolarul deschide poate cea mai reușită odisee scrisă de Stephen King. Seria Turnul întunecat, în care povestea se desfășoară într-o stranie lume paralelă, cu o imagistică hipnotică și personaje de neuitat, rămâne cea mai vizionară creație a lui King, amestec magic de science fiction, fantasy și horror, care îi încununează întreaga operă. - Barnes & Noble Fragment din cartea "Pistolarul. Seria Turnul Întunecat" de Stephen King "Pistolarul scoase un hohot aspru de râs și se așeză cu spatele sprijinit de un perete denivelat, își încrucișă brațele și închise ochii. După puțin timp, îi ajunse la nas mirosul de porumb prăjit. Se auzi un răpăit sec când Brown aruncă în oală o mână de fasole uscată. Din când în când, un tac-tac-tac al lui Zoltan care se plimba agitat pe acoperiș. Era obosit; mersese câte șaisprezece și uneori chiar optsprezece ore pe zi de când lăsase în urmă oroarea ce avusese loc în Tull, ultimul sat. Iar de douăsprezece zile încoace mergea pe jos; catârul era la capătul puterilor, mai trăia doar pentru că așa se obișnuise. Cândva cunoscuse un băiat pe nume Sheemie care avea un catâr. Sheemie nu mai era acum; acum nu mai era nimeni din cei de demult; decât ei doi: el și omul în negru. Auzise zvonuri cum că ar fi existat alte pământuri dincolo de acesta, pământuri verzi într-un loc numit Lumea de Mijloc, însă era greu de crezut. Aici, pământurile verzi păreau rodul fanteziei unui copil.  Tac-tac-tac.  Două săptămâni, spusese Brown, sau chiar și șase. Nu conta. Existau calendare în Tull, iar cei de acolo își amintiseră de omul în negru datorită bătrânului pe care îl vindecase la trecerea lui pe acolo. Doar un bătrân răpus de iarbă. Un bătrân de treizeci și cinci de ani. Iar dacă Brown avea dreptate, de atunci se apropiase destul de mult de omul în negru. Însă venea deșertul. Iar deșertul avea să fie un iad.  Tac-tac-tac...  Dă-mi aripile tale, pasăre. Mi le voi deschide și voi zbura pe curenții calzi de aer.  Dormi." Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Pistolarul. Seria Turnul Intunecat. Vol.1?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Pistolarul. Seria Turnul Intunecat. Vol.1 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Pistolarul. Seria Turnul Intunecat. Vol.1 scrisă de Stephen King. Pistolarul. Seria Turnul Intunecat. Vol.1 a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Pistolarul. Seria Turnul Intunecat. Vol.1 este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Pistolarul. Seria Turnul Intunecat. Vol.1 face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 240 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Pistolarul. Seria Turnul Intunecat. Vol.1 și, de asemenea, sperăm că autorul Stephen King, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PISTOLARUL. SERIA TURNUL INTUNECAT. VOL.1 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde