Rezumat Mara - Ioan Slavici

Mara este cea mai izbutită operă a lui Ioan Slavici și unul din cele mai bune romane românești. Aici se adâncesc problemele sociale tratate în nuvele și se adaugă probleme noi, naționale și de confesiuni.
Citește tot rezumatul cărții Mara... - AL. PIRU Dincolo de formulele critice [...], Mara invită la recitire, la o lectură cu un ochi contemporan, la descoperirea ei ca roman modern, apărut însă la sfârșit de veac XIX, când lirismul prozei de evocare patriarhală îndepărtă multe talente de romanul viguros de observație socială și introspecție psihologică. - CONSTANTIN MOHANU Cu Mara, Slavici a înscris cel mai mare monument în evoluția prozei românești de la Ciocoii vechi și noi la Ion.  - DUMITRU MICU  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Mara?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Mara și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Mara scrisă de Ioan Slavici. Mara a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Mara este editura MINERVA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura MINERVA aici. Cartea Mara face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 400 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Mara și, de asemenea, sperăm că autorul Ioan Slavici, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MARA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde