Rezumat Much Ado About Nothing. Mult zgomot pentru nimic + CD - William Shakespeare

Shakespeare pentru copii: Mult zgomot pentru nimic / Much Ado About Nothing. Ediție bilingvă română-engleză Audiobook inclus   Mult zgomot pentru nimic este o cunoscută comedie scrisă de cel mai mare dramaturg al tuturor timpurilor, William Shakespeare.
Citește tot rezumatul cărții Much Ado About Nothing. Mult zgomot pentru nimic + CD... Acțiunea piesei se petrece în orașul Messina din Sicilia, unde două perechi de îndrăgostiți, Benedick și Beatrice, precum și Claudio și Hero, se întâlnesc în casa lui Leonato, tatăl lui Hero și unchiul lui Beatrice. Benedick și Beatrice se lan­sează într-un schimb de replici pline de spirit, în vreme ce Claudio și Hero își fac jurăminte de dragoste și se hotărăsc să se căsătorească. însă lucrurile iau o întorsătură neașteptată: Hero și Claudio se îndepărtează unul de ce­lalalt, iar Benedick și Beatrice își mărturisesc iubirea.   Această povestire pe scurt a piesei este special adaptată pentru a veni în sprijinul tinerilor cititori care doresc să pătrundă în lumea personajelor lui Shakespeare. Copiii pot citi povestirea singuri sau cu ajutorul părinților. De asemenea, profesorii o pot folosi ca material didactic la școală. Narațiunea ușor de înțeles și ilustrațiile în stilul benzilor desenate vor stârni, cu sigu­ranța, interesul copiilor și le vor dezvolta pasiunea pentru lectură. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Much Ado About Nothing. Mult zgomot pentru nimic + CD?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Much Ado About Nothing. Mult zgomot pentru nimic + CD și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Much Ado About Nothing. Mult zgomot pentru nimic + CD scrisă de William Shakespeare. Much Ado About Nothing. Mult zgomot pentru nimic + CD a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Much Ado About Nothing. Mult zgomot pentru nimic + CD este editura NICULESCU - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NICULESCU aici. Cartea Much Ado About Nothing. Mult zgomot pentru nimic + CD face parte din categoria Carti copii in limbi straine. Este o carte subțirică, are numai 64 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Much Ado About Nothing. Mult zgomot pentru nimic + CD și, de asemenea, sperăm că autorul William Shakespeare, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde