Rezumat Ia-le vietile, Angel - Danut Ungureanu

Umblam dupa un baiat care inoata in lume ca pestele prin apa. Ii gasim numai urmele, din cand in cand, urmele unei lighioane scapate din iad. Fireste ca nici noi nu suntem ingeri. Nu ne uraste, nu se teme, nu ne indrageste.
Citește tot rezumatul cărții Ia-le vietile, Angel... Ne baga in seama doar cum cercetezi vremea, cand pleci de-acasa. Daca sta sa ploua, iei o umbrela. Daca e soare, iti pui ochelari fumurii. Daca bate vantul, ridici gulerul hainei. Foamea l-a chinuit pana a putut sa tina cutitul, sa-si taie singur felii din orice si-a dorit. El trebuia sa se iveasca pe lume. Cand lasi un morman de gunoi sa sporeasca, dupa o vreme el prinde viata. Ceva rau creste acolo. Pana la urma insa, o sa-l gasim. Anchetele, ca toate saradele, au haz doar cat iti bati capul cu ele. Si mai ales daca nu iei regulile prea in serios... Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ia-le vietile, Angel?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ia-le vietile, Angel și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ia-le vietile, Angel scrisă de Danut Ungureanu. Ia-le vietile, Angel a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Ia-le vietile, Angel este editura TRITONIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRITONIC aici. Cartea Ia-le vietile, Angel face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 252 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ia-le vietile, Angel și, de asemenea, sperăm că autorul Danut Ungureanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IA-LE VIETILE, ANGEL PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde