Rezumat Luna in orasul blestemat - Danut Ungureanu

Trecuse de trei și se pregăteau acum orele scârboase dinaintea răsăritului, amestecul de ceață lipicioasă, umezeală și rugina. La ce altceva să te-aștepți în Pantelimonul mare? — Să mor eu, zise olteanca, vine cineva după noi.
Citește tot rezumatul cărții Luna in orasul blestemat... Am aruncat și eu o privire în retrovizoare. Pata galbenă din urmă putea fi o altă patrulă pol, adulmecând de asemenea între Bariera Vergului pe fosta șosea Cățelu, până la Lebăda și-ndărăt. Am făcut semn spre intersecția cu Ritmului. Puteam scurta pe-acolo, prin inima Oborului. — Așa, i-am zis peștelui. Am nevoie să-mi arăți unde-ai lăsat curvele. Pe urmă, rămâi în durerea ta. — Parcă eu pot ști pe unde mai sunt... protestă el slab. După eșecul UE, România începe să se prăbușească. Federalizare, sărăcie, corupție, ignoranță, droguri, infracționalitate extremă. Economia subterană, tolerată, a depășit-o pe cea legală. Subzistența săracilor e menținută de atotputernicele lanțuri supermarket și ajutoarele masive ale țărilor nordice. Partidul unic guvernează cu „pâine și circ”. Populația a căzut dramatic, concentrându-se în orașe. În ciuda situației dezastruoase, supraviețuiește totuși speranța că totul se poate îndrepta, că se va reveni la o viață normală, mai bună. Dar asta depinde de unde privești lucrurile. Vigilantul Dănuț Lună, fost polițist, descoperă o conspirație monstruoasă, menită să concentreze puterea într-o dictatură absolută, perfectă. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Luna in orasul blestemat?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Luna in orasul blestemat și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Luna in orasul blestemat scrisă de Danut Ungureanu. Luna in orasul blestemat a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Luna in orasul blestemat este editura TRITONIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRITONIC aici. Cartea Luna in orasul blestemat face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 272 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Luna in orasul blestemat și, de asemenea, sperăm că autorul Danut Ungureanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII LUNA IN ORASUL BLESTEMAT PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde