Rezumat Marilyn Monroe pe o curba inchisa - Danut Ungureanu

Sunt tânăr, sunt un bun vânător. Prind urma de zvon. Răsună estompat în mine, cum se înăbușă zgomotul pe ploaie... Fugi! Oamenii sunt ființe golașe. Sub învelișul organic, gândurile lor colcăie multicolore.
Citește tot rezumatul cărții Marilyn Monroe pe o curba inchisa... Prin venele lor curg gânduri fluide, plămânii li se umflă de gânduri. Oamenii nu sunt oameni cu toții. Oamenii sunt gânduri, zvonuri urât ambalate... - Ninge sub blocul Diomat Cu o imaginație debordantă, controlată și de o tehnică literară remarcabilă, autorul poartă cititorul prin lumi ale viitorului sau ale altor spații și timpuri, unde satira politică, spectacolul violenței și însingurării, umorul de cea mai bună calitate, accentele lirice tulburătoare se mixează în imagini de neuitat. - Cristian Tudor Popescu, ediția întâi a volumului Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Marilyn Monroe pe o curba inchisa?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Marilyn Monroe pe o curba inchisa și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Marilyn Monroe pe o curba inchisa scrisă de Danut Ungureanu. Marilyn Monroe pe o curba inchisa a apărut în anul 2012. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2012 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Marilyn Monroe pe o curba inchisa este editura TRITONIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRITONIC aici. Cartea Marilyn Monroe pe o curba inchisa face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte ușor de citit, are doar 192 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Marilyn Monroe pe o curba inchisa și, de asemenea, sperăm că autorul Danut Ungureanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MARILYN MONROE PE O CURBA INCHISA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde