Rezumat Asteptand in ghermana - Danut Ungureanu

O carte de redescoperit în mileniul III   Dănuț Ungureanu are știința de a construi personaje cu adâncimi surprinzătoare și de a tese în pânza narațiunii întâmplări cu talc, care își trimit ecoul în planul semnificațiilor majore.
Citește tot rezumatul cărții Asteptand in ghermana... Așteptând în Ghermană dă frisoane imaginației și sufletului, înfricoșându-le. Este o relatare a unei viitoare lumi virtuale care s-ar putea naște din prezentul nostru. Unele amănunte narative sunt faptele vieții noastre de zi cu zi, astăzi. Romanul rămâne în memorie. - Gabriel Rusu Ei zbiară sub tine și-n venele lor nu mai e picătură de sânge, numai venin verde ori «albastru gros». Madularele lor au prins luciul plasticului și pe cel al oțelului, iar carnea nu le mai poate cuprinde cicatricele. Cei din Ghermană scormonesc gunoaiele, spre nemulțumirea fraților șobolani, pentru că la căderea nopții împreunarea să-i apuce cu burțile căptușite. și Talidul, l-ai văzut? Câtă viclenie și forță și răutate pură stau adunate acolo… Le știi jocurile, le cunoști limba? Le-ai gustat porcăriile din blide, ai inspirat fumul, te-au hârjonit cu vârfurile surielor? - Dănuț Ungureanu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Asteptand in ghermana?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Asteptand in ghermana și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Asteptand in ghermana scrisă de Danut Ungureanu. Asteptand in ghermana a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Asteptand in ghermana este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Asteptand in ghermana face parte din categoria SF & Fantasy. Este o carte rezonabil de groasă - are 288 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Asteptand in ghermana și, de asemenea, sperăm că autorul Danut Ungureanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ASTEPTAND IN GHERMANA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde