Rezumat Vegetal - Danut Ungureanu, Marian Truta

"Mai povesteau oamenii, în serile când se-adunau la câte unul, să stea de taină, că moșneagul se ivea, cel mai adesea în nopțile cu lună plină, prin marginile lanului. Umbla de colo-colo, șovăind, parcă neîndrăznind să se-ntoarcă la el acasă.
Citește tot rezumatul cărții Vegetal... Trupul îi era tot străpuns, iar prin găurile în care nu rămăseseră pănuși se putea vedea dintr-o parte-n alta. Pe țeastă și-n vârfurile degetelor îi crescuseră mii de fire de mătasea porumbului, care fremătau la cea mai mică adiere. Din picioare înmugureau frunze și cu toate astea se mișcă aproape ca un om, gemând de ți se făcea pielea de găină. Dar din găvănele ochilor nu curgea nicio lacrima, căci erau pline cu grăunte, printre care se furișau gândaci mărunți..." Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Vegetal?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Vegetal și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Vegetal scrisă de Danut Ungureanu, Marian Truta. Vegetal a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Vegetal este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Vegetal face parte din categoria SF & Fantasy. Este o carte rezonabil de groasă - are 248 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Vegetal și, de asemenea, sperăm că autorul Danut Ungureanu, Marian Truta, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII VEGETAL PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde