Rezumat Alti romani deja destepti - Danut Ungureanu

Societății românești îi vine tot mai greu să-și dea seama către ce se îndreaptă. De îndreptat, ne îndreptăm noi undeva, dar unde? Parc-am fi într-un tren de noapte, care, vorba premierilor de odinioară, colac peste pupăză a mai intrat și într-un tunel.
Citește tot rezumatul cărții Alti romani deja destepti... Se trezește câte unul, se uită năuc pe geamul aburit, în întuneric, și întreabă căscând: "Da' pe unde suntem aici?" "Taci naibii și dormi" îi răspund ceilalți, somnoroși. "Ajungem noi undeva". Conductorul, căruia nu întâmplător ii se spune și "nasul", nu mai trece demult să-i lumineze, iar până la mecanicul de locomotive e greu de ajuns, te mănâncă acării. Mai bines tăi ghemuit la căldurică, pe banchetă, cu genunchii la gură. O opri undeva, cândva, cumva și mocănița asta. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Alti romani deja destepti?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Alti romani deja destepti și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Alti romani deja destepti scrisă de Danut Ungureanu. Alti romani deja destepti a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Alti romani deja destepti este editura TRITONIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRITONIC aici. Cartea Alti romani deja destepti face parte din categoria Publicistica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 324 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Alti romani deja destepti și, de asemenea, sperăm că autorul Danut Ungureanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ALTI ROMANI DEJA DESTEPTI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde