Rezumat Martin cel avid - William Golding

• Autor distins cu Premiul Nobel pentru literatură Avem nevoie de mai multă omenie, mai multă grijă, mai multă iubire. Sunt unii care așteaptă de la un sistem politic să facă acest lucru, iar alții care așteaptă ca dragostea să producă sistemul.
Citește tot rezumatul cărții Martin cel avid... Convingerea mea este că adevărul viitorului se află undeva între cele două alternative și că ne vom comporta omenește și un pic indulgent, poticnindu-ne pe drum, din întâmplare galanți, în mod stupid și ticălos înțelepți, până când violul asupra planetei noastre va fi scăzut în sminteala-i absurdă. - William Golding, la decernarea Premiului Nobel, 1983 Nu întâmplător, romanul a fost interpretat drept unul «existentialist». Experiența-limită a lui Martin pune în discuție statutul de prizonier al individului în general. Condiția umană reprezintă, prin natura ei, starea de captivitate, eliberarea din constrângerie sale presupunând o terifiantă încordare agonică. Eroul naufragiat al lui William Golding ne introduce abrupt în labirintul ezoteric al acestei agonii. - Codrin Liviu Cuțitaru

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Martin cel avid?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Martin cel avid și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Martin cel avid scrisă de William Golding. Martin cel avid a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Martin cel avid este editura GRUPUL EDITORIAL ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRUPUL EDITORIAL ART aici. Cartea Martin cel avid face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte rezonabil de groasă - are 224 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Martin cel avid și, de asemenea, sperăm că autorul William Golding, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde