Rezumat eBook Imparatul mustelor - William Golding

William Golding a primit Premiul Nobel pentru literatură în 1983. Romanul Împăratul muștelor, devenit un clasic al secolului XX, continuă să aibă un ecou rareori întâlnit în istoria literaturii.
Citește tot rezumatul cărții eBook Imparatul mustelor... Transpunerea cinematografică a romanului, din 1963, aparține regizorului Peter Brook. Un grup de copii scapă cu viața din catastrofa prăbușirii unui avion și încearcă să supraviețuiască pe o insulă pustie din mijlocul Pacificului. Însă ceea ce ar putea fi aventura vieții lor, o nouă robinsoniadă departe de adulți și de regulile acestora, se transformă într-un coșmar ucigător de vise: ura ia locul inocenței și crima se înstăpânește peste o lume care-și rătăcește busola. O parabolă de o forță incredibilă care ne oferă un răspuns deopotrivă crud și realist la intrbarea: este libertatea absolută calea spre paradis? Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi eBook Imparatul mustelor?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând eBook Imparatul mustelor și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie eBook Imparatul mustelor scrisă de William Golding. eBook Imparatul mustelor a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea eBook Imparatul mustelor este editura HUMANITAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HUMANITAS aici. Cartea eBook Imparatul mustelor face parte din categoria Literatura contemporana. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând eBook Imparatul mustelor și, de asemenea, sperăm că autorul William Golding, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde