Rezumat Cersetorul de cafea - Emil Brumaru

În anii ’60-’80, Emil Brumaru s-a angajat într-o adevărată odisee epistolară, corespondînd cu mai multe personalități ale lumii literare românești, între care Lucian Raicu, Leonid Dimov, Șerban Foarță, Radu Petrescu, Alex.
Citește tot rezumatul cărții Cersetorul de cafea... Ștefănescu, Ilie Constantin și Florin Mugur. Scrisorile, de o incontestabilă valoare, oferă o imagine vie a acelei perioade tulburi, alături de confidențe și exerciții literare ale autorului. Acesta încearcă să prevadă evoluția unor scriitori români sau străini și citește enorm; romane, nuvele, poezii, cărți de horticultură cu nume de plante stranii – toate îi trezesc interesul și pe toate le „devorează” cu egală plăcere. De o sinceritate adesea tăioasă, Emil Brumaru dă și în aceste scrisori măsura extraordinarului său talent literar, demonstrînd cum poate fi liber un om într-o țară aflată sub dictatură. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cersetorul de cafea?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cersetorul de cafea și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cersetorul de cafea scrisă de Emil Brumaru. Cersetorul de cafea a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cersetorul de cafea este editura POLIROM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura POLIROM aici. Cartea Cersetorul de cafea face parte din categoria Memorii Jurnal. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 696 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cersetorul de cafea și, de asemenea, sperăm că autorul Emil Brumaru, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CERSETORUL DE CAFEA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde