Rezumat Galapagos - Kurt Vonnegut

„Minunat, provocator, o lectură captivantă.“ UȘA Today O catastrofă mondială este pe cale de-a distruge umanitatea, dar un vas de croazieră transformat într-un soi de Arcă a lui Noe îi duce pe cei câțiva supraviețuitori spre Insulele Galapagos, unde vor întemeia o nouă rasă umană, desigur, evoluată.
Citește tot rezumatul cărții Galapagos... Doar că evoluția se întâmplă în maniera lui Vonnegut: implică aripioare, creiere mai mici și o lipsă totală a agresivității. Ca de fiecare dată, Kurt Vonnegut își surprinde cititorii cu personaje insolite și cu un amestec de fantastic și realitate crudă, umor și gravitate, atrăgând atenția asupra pericolului pe care omenirea îl reprezintă pentru sine însăși. „Vonnegut este un Mark Twain postmodern: morocănos și sentimental, caraghios și evlavios. E tipul paradoxal care se duce la biserică ca să se roage cu ardoare, dar care în același timp face baloane din gumă de mestecat în fața corului.“ New York Times Book Review „Cel mai bun roman al lui Vonnegut de până acum.“ John Irving Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Galapagos?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Galapagos și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Galapagos scrisă de Kurt Vonnegut. Galapagos a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Galapagos este editura GRUPUL EDITORIAL ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRUPUL EDITORIAL ART aici. Cartea Galapagos face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 338 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Galapagos și, de asemenea, sperăm că autorul Kurt Vonnegut, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde