Rezumat Amintiri din copilarie - Ion Creanga

Cartea descrie într-un mod spumos copilăria lui Ion Creangă, punând accent pe relațiile dintre eroul principal, Nică al lui Ștefan a Petrei sau Nic-a lui Ștefan a Petrei, și diversele persoane cu care interacționează.
Citește tot rezumatul cărții Amintiri din copilarie... Ea urmărește maturizarea lui Nică, de la o vârstă idilică în satul Humulești la o adolescentă rebelă și la pregștirea pentru intrarea în rândul preoțimii ortodoxe în Fălticeni și Iași. Cursul narațiunii este întrerupt adesea de îndelungate monologuri ce exprimă cugetările și sentimentele lui Creangă. Textul  este remarcabil datorită unui vocabular caracteristic bogat în particularități dialectale din zona Moldovei. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Amintiri din copilarie?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Amintiri din copilarie și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Amintiri din copilarie scrisă de Ion Creanga. Editura la care s-a publicat cartea Amintiri din copilarie este editura REGIS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura REGIS aici. Cartea Amintiri din copilarie face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 112 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Amintiri din copilarie și, de asemenea, sperăm că autorul Ion Creanga, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII AMINTIRI DIN COPILARIE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde