Rezumat Cele mai frumoase povesti si povestiri - Ion Creanga - Ion Creanga

Creangă e altceva, nici narator țăran, nici folclorist, culegător, prelucrător, basmele lui nu sunt rescrise, împodobite, alterate în structura lor (ca ale lui Slavici). Fără a ieși din schemele basmului popular, fără a inventa nimic esențial, Creanga retrăiește cu ingenuitate întâmplările povestite.
Citește tot rezumatul cărții Cele mai frumoase povesti si povestiri - Ion Creanga... Geniul humuleștean este această capacitate extraordinară de a-și lua în serios eroii (fabuloși sau nu, oameni sau animale), de a le retrai aventurile, de a pune cu voluptate în fiecare propriile lui aspirații nerostite, slăbiciuni, tulburări și uimiri, adică de a crea viață. El este creatorul unei comedii umane tot așa de profundă și de universală în tipicitatea ei precum aceea a lui Sadoveanu. Nicolae Manolescu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cele mai frumoase povesti si povestiri - Ion Creanga?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cele mai frumoase povesti si povestiri - Ion Creanga și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cele mai frumoase povesti si povestiri - Ion Creanga scrisă de Ion Creanga. Cele mai frumoase povesti si povestiri - Ion Creanga a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cele mai frumoase povesti si povestiri - Ion Creanga este editura PARALELA 45 - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PARALELA 45 aici. Cartea Cele mai frumoase povesti si povestiri - Ion Creanga face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 216 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cele mai frumoase povesti si povestiri - Ion Creanga și, de asemenea, sperăm că autorul Ion Creanga, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CELE MAI FRUMOASE POVESTI SI POVESTIRI - ION CREANGA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde