Rezumat Povestiri. Amintiri - Ion Creanga

Apoi de aici merse mai departe, până ce ajunse ca să mai vadă aiurea și altă năzbâtie la care nu se putu opri de râs. Un om legase o vacă cu funia de gât și suindu-se pe o șură, unde avea aruncat oleacă de fân, trăgea din răsputeri de funie să urce vaca pe sură.
Citește tot rezumatul cărții Povestiri. Amintiri... Vacă răgea cumplit și el nu mai putea de ostenit. CUPRINS:     Capră cu trei iezi     Cinci pâini     Dănilă Prepeleac     Fața babei și fața moșneagului     Inul și cămașa     Moș Ion Roată și Unirea     Păcală     Poveste (Prostia omenească)     Povestea lui Harap-Alb     Povestea porcului     Povestea unui om leneș     Punguța cu doi bani     Soacra cu trei nurori     Ursul păcălit de vulpe     Amintiri din copilărie: • I • II • III • IV

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Povestiri. Amintiri?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Povestiri. Amintiri și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Povestiri. Amintiri scrisă de Ion Creanga. Povestiri. Amintiri a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Povestiri. Amintiri este editura EDUARD - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EDUARD aici. Cartea Povestiri. Amintiri face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 288 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Povestiri. Amintiri și, de asemenea, sperăm că autorul Ion Creanga, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII POVESTIRI. AMINTIRI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde