Rezumat Prostia la romani - Ion Creanga

O frumoasă colecţie de povestiri ale marelui Ion Creangă. Veţi regăsi câteva dintre cele mai cunoscute povestiri ce ne-au încântat copilăria. Dintre ele semnalăm Prostia la români - situaţii pe care, parcă, le regăsim şi astăzi.
Citește tot rezumatul cărții Prostia la romani... Lucrarea are un glosar foarte bogat şi necesar.   Din cuprins: Capră cu trei iezi Prostia la români Punguța cu doi bani Ursul păcălit de vulpe Fața babei și fața moșneagului Soacra cu trei nurori Dănilă Prepeleac Povestea porcului Glosar Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Prostia la romani?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Prostia la romani și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Prostia la romani scrisă de Ion Creanga. Prostia la romani a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Prostia la romani este editura GRAMAR - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRAMAR aici. Cartea Prostia la romani face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 78 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Prostia la romani și, de asemenea, sperăm că autorul Ion Creanga, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PROSTIA LA ROMANI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde