Rezumat Marile Sperante - Charles Dickens

Colecția "Clasicii Literaturii Universale", oferă iubitorilor de lectură traduceri ale cărților-cheie, a căror repunere în discuție coincide cu fiecare nouă generație de cititori. Spre deosebire de unele scrieri anterioare marcate de sentimentalism și melodramă, în Marile Speranțe perspectiva lui Charles Dickens asupra universului infantil nu e una edulcorată.
Citește tot rezumatul cărții Marile Sperante... Pentru Pip, copilașul, sau pentru Pip, tânărul, prima înțelegere a lumii e, dacă nu dureroasă, cel puțin supărătoare: personajul descoperă în ochii celorlanți că e necioplit, că e îmbrăcat sărăcăcios etc. În Marile Speranțe stau împreună multe dintre temele specifice secolului al XIX-lea: exotismul social, comportamentele psihice bizare, inocență și generozitatea declasaților societății, slăbiciunile naturii umane și capacitatea individului de a-și modifica fundamental condiția, hazardul transformat în destin. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Marile Sperante?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Marile Sperante și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Marile Sperante scrisă de Charles Dickens. Marile Sperante a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Marile Sperante este editura CARTEX - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CARTEX aici. Cartea Marile Sperante face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 504 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Marile Sperante și, de asemenea, sperăm că autorul Charles Dickens, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MARILE SPERANTE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde