CONCURS ÎNCHEIAT

Mesaj transmis de Igor Bergler, autorul cărții Biblia Pierdută:

Multumesc celor care, prin comentariile scrise, au devenit participanti la acest concurs, gazduit cu generozitate de booknation.ro. Totodata tin sa le multumesc tuturor cititorilor bibliei pierdute, fara ei nu as fi avut ocazia sa experimentez acea bucurie, imposibil de cuantificat, a autorului apreciat de cititorii sai. Stiam, inca de la inceput , ca imi va fi greu sa decid castigatorii acestui concurs, insa nu-mi inchipuiam ca sarcina va fi chiar atat de dificila!

Mi-a venit, oarecum, in ajutor regulamentul instituit de booknation.ro (IMPORTANT! Vă rugăm să ne trimiteți doar recenziile cărții, fără comentarii generale/aprecieri, pentru că doar recenziile vor fi luate în considerare. + Recenziile trebuie să fie unice și să fie postate pe booknation.ro, într-un comentariu) si , tinand cont de acest aspect, am reusit sa scurtez lista potentialilor castigatori, insa, si asa, decizia nu a fost deloc usoara.

Simt, in continuare, ca toti participantii la concurs ar trebui premiati, dar asta e imposibil si, pentru ca nu doresc sa prelungesc suspansul, sperand ca acesta sa ramana apanajul cartilor pe care le voi scrie de aici inainte, inchei la modul cel mai frust posibil:

Iata castigatorii:

Locul I – Octavian Stefan – recenzie publicata in 17.03.2016

Locul II – alexszollo – recenzie publicata in 25.02.2016

Locul III – Ana Rusu – recenzie publicata in 16.03.2016


Igor Bergler, autorul cărții Biblia Pierdută, și Editura Rao te invită la un concurs special cu premii constând în cărți marca Editura Rao în valoare de 1500 de lei.

Pentru a participa trebuie să scrii o recenzie a cărții Biblia Pierdută pe care să ne-o trimiți printr-un comentariu, mai jos.

Vom avea un total de 3 premii după cum urmează:

Locul 1 – cărți în valoare de 700 de lei

Locul 2 – cărți în valoare de 500 de lei

Locul 3 – cărți în valoare de 300 de lei

Data limită în care te poți înscrie este 19 martie 2016. Câștigătorii vor fi aleși de însuși autorul cărții, Igor Bergler, care va selecta cele mai bune 3 recenzii trimise, în data de 20 martie 2016.

Așteptăm recenziile voastre și vă dorim mult succes tuturor 🙂

IMPORTANT! Vă rugăm să ne trimiteți doar recenziile cărții, fără comentarii generale/aprecieri, pentru că doar recenziile vor fi luate în considerare.

concurs biblia pierduta igor bergler

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022