Recenzie “Iubirea din vis” de Anne Pope

by | Jun 4, 2018 | Beletristică, Literatură Contemporană, Literatura Română, Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA IUBIREA DIN VIS PE libris.ro

Iubirea din vis este secretul cel mai bine păzit. Este uneori momentul cel mai de preț. Momentul cel mai scurt. Momentul pe care l-ai revedea la nesfârșit, fără să te plictisești.

Iubirea din vis poate deveni realitate. Sau nu.

Iubirea din vis nu dispare, ci doar se ascunde uneori, ca într-un joc, dorind apoi să fie găsită.

Iubirea din vis este a fiecăruia dintre noi…și este și titlul romanului autoarei Anne Pope.

În seara asta am simțit-o încordată, îngândurată. Nu e în apele ei. Am cinat fără ca ea să spună un cuvânt. Nici eu nu am spus nimic. Mi-e frică.

Suntem un cumul de trăiri și de sentimente. Uneori, acestea se armonizează, întocmai ca o melodie plăcută. Alteori, din contră, se creează un dezechilibru care nu ne mai dă pace. Un dezechilibru ce are ca sursă tocmai tentativa noastră de a ascunde ceea ce este evident pentru sufletul nostru, dar nu și pentru rațiunea noastră. Ascundem ceea ce sufletul vrea să audă, de teamă că nu am înțeles exact mesajul pe care acesta ni l-a transmis. Ascundem ceea ce ne face să vibrăm, de teamă să nu rănim pe ceilalți.

Pentru toate femeile și toți bărbații: înainte să părăsiți iubiri, asigurați-vă că în acel loc din inimă au fost curățate toate sentimentele și că nu a rămas nici un firicel. Se poate ca mai târziu – și va fi târziu – să observați că nu ați curățat bine…

Erica și Steve. Un el și o ea. O poveste de dragoste care este întreruptă brusc de un stupid accident ce îi desparte pe cei doi îndrăgostiți o lungă perioadă de timp.  Dar nu este singurul. Sentimente ascunse, aflate în stare de comă, își fac ulterior apariția, alături de un personaj din trecut. Deodată, mintea nu mai ține cont de realitatea înconjurătoare, ci se apucă să creeze ea însăși o poveste. Va deveni ea realitate? Vor mai putea cei doi îndrăgostiți să treacă peste obstacolele ce le apar în cale? Care iubire va supraviețui? Cea din vis sau cea reală? Sau poate doar una este iubirea adevărată? O inimă poate ajunge să se macine atât de rău încât să dispară?

Cele mai apăsătoare, cele care încep cu de ce și la care nu găsești răspuns. Nu poți decât să te gândești cu regret la ce a fost și ce putea să fie. Și să încerci să nu înnebunești.

O poveste emoționantă despre puterea dragostei, despre uși închise pe care credem că nu le vom mai deschide niciodată doar pentru că am pierdut cheia care ne oferea acces. O poveste despre sacrificiu. O poveste despre suflet, cu suflet. O poveste despre iubirea din vis și nu numai.

 

ACUM GĂSEȘTI CARTEA IUBIREA DIN VIS PE libris.ro

Titlu: Iubirea Din Vis
Autor: Anne Pop
An apariție : 2017
Editura: LETRAS
Nr. Pagini: 205
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 4.06.2018
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Așteaptă-mă” de Elisabeth Naughton

Recenzie ”Așteaptă-mă” de Elisabeth Naughton

Pe Elisabeth Naughton am cunoscut-o prin intermediul seriei Casa Păcatelor. M-am îndrăgostit iremediabil de stilul ei de a scrie și am savurat fiecare carte din serie ca și cum ar fi fost ultima mea lectură. Urmează să scriu o recenzie și pentru această serie, însă...

Recenzie “181 de pagini cu povesti”

Recenzie “181 de pagini cu povesti”

Cum va spuneam și în alte recenzii la cărți cu povești, astăzi este foarte dificil să convingi nouă generație să citească o carte. Și asta nu doar datorită faptului că ei sunt mult mai atrași de imagini, de filme și de sunete decât de pagina clasică de hârtie a unei...

Adriana Alexandra este redactor Booknation.ro de 1186 zile și a scris până acum 147 articole. Se află pe poziția 9 din 151 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Alexandra aici.
Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici 🙂 --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments