Recenzie “La cumpărături cu sora mea” de Sophie Kinsella

de | aug. 23, 2022 | Beletristică, Chick Lit & Romance, Literatura Universală, Recenzii cărți

🔥 CARTEA LA CUMPĂRĂTURI CU SORA MEA ARE REDUCERE PE:

După ce în iulie am citit șapte cărți scrise de Savatie Baștovoi și deși mai am câteva care mă așteaptă, am zis că trebuie să schimb puțin repertoriul. Deci, pentru o doză de relaxare și voie bună, iată-mă ajunsă la Kinsella.

Cei ce mă urmăresc știu că eu am descoperit-o relativ recent pe Kinsella, nu în adolescență, când probabil ar fi trebuit. Cu toate acestea, apelez la autoare atunci când am nevoie de un moment de respiro, dar mai ales când tânjesc după o carte care să mă binedispună. Acesta este stilul lui Kinsella, cărți ușurele, cu iz de vacanță, adesea cu subiect banal, cu happy-end, dar și care te relaxează.

Becky este aici căsătorită cu Luke. Aflăm că după nuntă cei doi au plecat în luna de miere într-o călătorie în jurul lumii. Și ce credeți că face o shopaholică atunci când vizitează lumea? Credeți că-și schimbă obiceiurile și profită de natură, frumos și istorie? Sau credeți că totuși face cumpărături de peste tot? Cred că deja intuiți răspunsul. Dar ce face Becky când revine la Londra și efectiv nu are pe unde călca prin apartament, dat fiind cele zece luni de vacanță și shopping continuu? Vă las să descoperiți cum iese din încurcătură, că doar este vorba de Becky, iar ea reușește cumva mereu să iasă la mal chiar și din cea mai mare mocirlă. Am citit vreo sută de pagini și nu înțelegeam de ce acest titlu, dacă nu este vorba despre nicio soră. Însă, sora nu întârzie să apară, Jessy este fiica tatălui lui Becky dintr-o legătură din tinerețe. Vă las să descoperiți care va fi relația dintre cele două surori, dar mai ales cum se descurcă ele împreună la cumpărături.

Pe lângă rolul distractiv pe care îl are acest roman, el aduce la rampă și unele probleme precum relația de familie: cea dintre surori, cea dintre soți; dar și rolul prieteniei.

Dacă îți place recenzia cărții LA CUMPĂRĂTURI CU SORA MEA, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Sophie Kinsella

Nu exagerez declarându-mă fan Kinsella sau ridicând-o în slăvi, admirându-i stilul elevat al scrierii, fiindcă nu este așa. Am procurat toată seria Shopaholic așa cum am prins o ofertă bună, cărțile fiind la mâna a doua. Și dat fiind faptul că fiecare carte a sa îmi aduce cel puțin vreo 2-3 hohote de râs, cred că am făcut o alege bună.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA LA CUMPĂRĂTURI CU SORA MEA CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: LA CUMPĂRĂTURI CU SORA MEA
Autor: Sophie Kinsella
An apariție : 2006
Editura: POLIROM
Nr. Pagini: 480
Limba: Română
Gen Literar: Young adult
Nota recenzorului: 7 / 10
Vizualizari recenzie: 6706

Alte recenzii de la Sophie Kinsella:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Acolo unde cântă racii” de Delia Owens

Recenzie ”Acolo unde cântă racii” de Delia Owens

Am auzit de cartea ”Acolo unde cântă racii” de Delia Owens că ar fi foarte apreciată, iubită, recomandată de toți cititorii. Am salvat-o de ceva timp pe lista de citit, dar nu am ținut neapărat să o citesc în momentul în care era pe buzele tuturor. Acum însă am ajuns...

Recenzie „Mai inteligent, mai repede, mai bine” de Charles Duhigg

Recenzie „Mai inteligent, mai repede, mai bine” de Charles Duhigg

Am ales aceast[ carte după titlu, și nu m-a dezamăgit. După cum ne spune încă de la început, Charles Duhigg a scris această carte pornind de la o cercetare pe care a făcut-o pentru a răspunde unei nevoi personale – aceea de a fi mai productiv. Productivitatea, poate...

Recenzie ”Viața e un roman” de Guillaume Musso

Recenzie ”Viața e un roman” de Guillaume Musso

Pentru el, totul este scris dinainte, pentru ea, totul urmează să fie scris Într-o cumplită zi de primăvară, Carrie, fiica de șase ani a scriitoarei Flora Conway, a dispărut. Ce este și mai ciudat este că a dispărut în apartamentul lor, acolo unde ușile și geamurile...

0 0 votes
Article Rating
Taisia Crudu este redactor Booknation.ro de 645 zile și a scris până acum 211 articole. Se află pe poziția 6 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Taisia Crudu aici.
Mă numesc Taisia și sunt o cititoare înflăcărată! Citesc, pentru că este un mod agreabil de a petrece timpul liber și a îmbina utilul cu plăcutul. Îmi place lectura fiindcă îmi dă posibilitatea să evadez din realitate și să trăiesc mai multe vieți. Am oportunitatea să vizitez diferite locuri, să simt o multitudine de sentimente și senzații atunci când totul mă ține pe loc sau când cad în rutina zilnică. Și desigur, îmi place să cred că cu fiecare carte citită “cresc” un pic. Încerc să găsesc ceva “bun” în fiecare lectură. După fiecare carte devin mai curioasă și mai motivată să citesc mai mult, să descopăr lucruri noi și interesante. Este poate cel mai ușor mod de a te redescoperi și a te reinventa. Cititul e la modă!
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments