Imagini pentru mia sheridan

Nu înțeleg de ce nu v-am vorbit până acum de Mia Sheridan. Am stat puțin să mă gândesc despre ce autor să scriu și în secunda în care mi-am dat seama ce am omis, nu mi-a venit să cred!! Am uitat tocmai de autoarea mea preferată de Romance și nu îmi pot ierta acest lucru. Mia Sheridan este oaza mea de liniște atunci când vreau o carte ce sigur știu că o să mă relaxeze. Poveștile ei sunt atât de frumoase, de sensibile și de profunde, încât mă topesc toată după personaje și după intrigă. Le devorez total și sunt atât de implicată in acțiune încât nu ies din transă decât la ceva vreme după terminarea poveștii. Am găsit cu greu doar 3 cărți pe care să vi le arăt, pentru că sunt extra super mega iubitoare a întregii sale bibliografii. Sunteți gata, da? 🙂

Imagini pentru vocea lui archerVocea lui Archer

Când vine vorba despre genul romantic, prima scriitoare ce-mi apare în gând este indiscutabil Mia Sheridan. Am citit toate cărţile ei, însă “Vocea lui Archer” mi-a rămas în suflet şi de acolo am început să explorez stilul şi poveştile ei, fiind fascinată de diversitatea personajelor oferite, precum şi de temele variate pe care le expune. Toate cărţile ei sunt un exerciţiu de viaţă, ce îţi schimbă de cele mai multe ori modul în care gândeşti sau măcar te fac să reflectezi intens asupra unor aspecte. “Vocea lui Archer” este cea mai cunoscută carte a Miei şi cu ajutorul acesteia a devenit faimoasă şi iubită de milioane de cititori. Povestea lui Archer a topit şi emoţionat multe inimi tocmai prin intriga pe care o abordează, ce pentru mine, a fost unică si superb scrisă.

Mia Sheridan tratează foarte multe subiecte delicate în această carte, pornind de la modul în care Archer este văzut de societatea în care trăieşte. Deoarece nu poate vorbi, toţi îl văd ca pe un ciudat, un inadaptat, periculos pentru cei din jur. Puţini îi ştiu povestea, dar şi aşa, judecă şi îl includ într-o categorie nemeritată. Deoarece nu îl înţeleg, se tem de el şi astfel, Archer alege să se izoleze pentru a se proteja. Cartea ne prezintă şi anumite pasaje din trecutul eroilor nostri, astfel încât, noi cititorii, avem o imagine de ansamblu şi vedem ce anume i-a adus în această ipostază.

Imagini pentru more than words miaMore than Words

Am citit cartea în 2 zile, atât de ușor a fost pentru mine să întru un poveste și să trăiesc alături de personaje. Faptul că orice scrie Mia Sheridan pentru mine devine o lecție de viață, mă face să îi aștept cărțile cu entuziasm. Repet, Mia este o persoană foarte încercată de viață și ceea ce ne transmite nouă este și talent, dar și experiență. Modul în care te ține conectat, îți insuflă atâtea sentimente încât simți că o să explodezi de emoție, este totul datorită trăirilor ei și sensibilității ei ieșite din comun. Pot spune că a reușit să mă sensibilizeze la maxim cu “More Than Word” deoarece aduce în prim plan teme sociale și implică “acceptare” și “iertare” în tot ceea ce scrie, fără să judece.

Jessica și Callen pentru mine au alcătuit cuplul perfect. Se cunosc de la vârsta de 13 ani și de atunci sunt prieteni nedespărțiți. Jesse l-a întâlnit pe Callen într-un vagon de tren după ce fusese bătut cu brutalitate de tatăl lui și l-a învățat să uite de aceste momente neplăcute prin intermediul muzicii și a poveștilor sale. Timp de 2 ani, au fost totul unul pentru celălalt. Într-o bună zi, Callen dispare din viața lui Jesse, lăsând un gol imens ce a necesitat mult timp să fie vindecat. În acest timp, destinele celor 2 se bifurcă, Callen devine un compozitor faimos iar Jessica încearcă să își croiască drum în lumea artelor, dorind să aibă o carieră în lingvistică și să devină traducător în franceză. Viață îi aduce din nou împreună și se încăpățânează să le dea o a doua șansă. Acum trebuie văzut dacă cei doi înțeleg ideea și fac ceva în acest sens pentru fericirea lor.

Imagini pentru te am ales pe tine mia sheridanTe-am ales pe tine

Primul titlul publicat de o editură, Mia Sheridan până acum fiind autor self-published. Povestea reprezintă o evoluție a stilului care a consacrat-o, având teme mai mature, mai profunde, cu un impact mai mare asupra publicului cititor. Nu avem de a face cu o poveste de dragoste clasică, aici descoperind doi oameni care dau vieții și iubirii o a doua șansă, vindecandu-se reciproc în cel mai frumos mod posibil. Gabriel și Ellie vin din două lumi complet diferite, dar care în curând se vor ciocni. Gabriel încearcă să își revină după o traumă cumplită, ce a lăsat urme adânci. Comunitatea îl consideră un ciudat, un inadaptat, iar el nu reușește să își găsească locul în lume. Probabil o așteaptă pe Ellie pentru a-i da un sens…

Povestea lor de dragoste este frumoasă, unică, ce se construiește firesc, într-un ritm gradual, dar care încântă cititorul. Scenele romantice sunt foarte frumoase și încărcate de pasiune și este imposibil să nu te îndrăgostești și tu de tot acest univers creat de Mia. O nouă carte, o nouă lecție de viață pe care sigur nu o vei uita foarte curând, pentru că este exact povestea ce îți frânge inima, dar în același timp lipește toate bucățelele la loc, capitol cu capitol. Este imposibil să nu o iubești pe Mia, pentru că știe cum să ajungă la sufletul tău, radiază căldură și bunătate și te face să îți dorești ca povestea să nu se termine niciodată. (Recenzie Te-am ales pe tine)

CĂRȚILE SCRISE DE MIA SHERIDAN MENȚIONATE ÎN ARTICOL:

► Vocea lui Archer ► Te-am ales pe tine ► More than Words

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!