🔥 CARTEA VOCEA LUI ARCHER ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

   Uneori, se întâmplă să avem de-a face cu situații care ne aduc în punctul de a nu ne mai regăsi pe noi înșine. Și continuăm acea stare de căutare a celui care eram cu adevărat până când ne trezim în ipostaza de a nu mai ști unde vrem să ajungem. Strigăm după ajutor, dar sunetele noastre sunt aplanate de aerul din jur. Vocea ne este prizoniera propriilor gânduri. Și într-o zi, se întâmplă să descoperim că, în realitate, VOCEA era chiar acolo, ascunsă într-un colțișor din suflet, gata să fie eliberată de o altă voce pe care doar cu inima am putea-o auzi cu adevărat!

   Și, uneori, nici nu ai nevoie de mai mult, ai nevoie doar de o singură persoană care să îți asculte inima, sunetul pe care nimeni nu a încercat până atunci să îl audă.

   Exact aceasta este ideea pe care autoarea Mia Sheridan o creionează în romanul său, intitulat Vocea lui Archer.

   Un băiat pe nume Archer, fără voce, invizibil în ochii celor mai mulți dintre oameni.

   O fată pe nume Bree, a cărei suferință din trecut se vrea, cu încăpățânare, a fi vizibilă.

   O întâlnire între cei doi protagoniști care va dărâma tot ceea ce era construit în jurul lor și care va determina un nou început.

   O poveste de dragoste, construită cu atenție, în care fiecare cuvânt se îmbină armonios cu următorul pentru a te transpune perfect în pielea personajelor.

   Atunci te-aș fi căutat. Aș fi luptat pentru tine. Dar, nu înțelegi? Întâi a trebuit să lupt pentru mine. Trebuia să simt că sunt o persoană care merită să te câștige.

   O scriere cu un mesaj puternic, vibrant, care te va emoționa până la lacrimi.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Mia Sheridan

Ai adus cu tine tăcerea,

Cel mai frumos sunet pe care l-am auzit vreodată,

Pentru că era acolo unde erai tu.

 

 

 

 

 

🔥 CARTEA VOCEA LUI ARCHER ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Vocea Lui Archer
Autor: Mia Sheridan
An apariție : 2017
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 413
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 21.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Nu sunt mulți autori francezi pe care i-am îndrăgit. Nici cărțile care conțin doar dialog, fără altă narațiune sau descriere, nu sunt preferatele mele. Însă O iubeam de Anna Gavalda este o carte bună și relaxantă pe care o poți citi în maxim trei ore. Are aproape 180...

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

A fost nevoie să citesc câteva cărți din colecția Chic ca să-mi dau seama că nu toate sunt simple ChickLit-uri. Pe unele le-am adorat, iar altele nu mi-au plăcut atât de mult. Evident, nu le putem încadra la capodoperele lumii. Însă nici nu le putem ignora. Cineva ca...

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Un proverb mai vechi povățuiește “Spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti.” Cartea lui Claudiu Dumitrache este ca un Yin & Yang frumos împletit, format din talentul său artistic și întrepătruns cu frumusețea exterioară exprimată prin oamenii...

Adriana Alexandra este redactor Booknation.ro de 1076 zile și a scris până acum 147 articole. Se află pe poziția 9 din 142 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Alexandra aici.
Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici 🙂 --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments