🔥 CARTEA VOCEA LUI ARCHER ARE REDUCERE PE:

   Uneori, se întâmplă să avem de-a face cu situații care ne aduc în punctul de a nu ne mai regăsi pe noi înșine. Și continuăm acea stare de căutare a celui care eram cu adevărat până când ne trezim în ipostaza de a nu mai ști unde vrem să ajungem. Strigăm după ajutor, dar sunetele noastre sunt aplanate de aerul din jur. Vocea ne este prizoniera propriilor gânduri. Și într-o zi, se întâmplă să descoperim că, în realitate, VOCEA era chiar acolo, ascunsă într-un colțișor din suflet, gata să fie eliberată de o altă voce pe care doar cu inima am putea-o auzi cu adevărat!

   Și, uneori, nici nu ai nevoie de mai mult, ai nevoie doar de o singură persoană care să îți asculte inima, sunetul pe care nimeni nu a încercat până atunci să îl audă.

   Exact aceasta este ideea pe care autoarea Mia Sheridan o creionează în romanul său, intitulat Vocea lui Archer.

   Un băiat pe nume Archer, fără voce, invizibil în ochii celor mai mulți dintre oameni.

Dacă îți place recenzia cărții VOCEA LUI ARCHER, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Mia Sheridan

   O fată pe nume Bree, a cărei suferință din trecut se vrea, cu încăpățânare, a fi vizibilă.

   O întâlnire între cei doi protagoniști care va dărâma tot ceea ce era construit în jurul lor și care va determina un nou început.

   O poveste de dragoste, construită cu atenție, în care fiecare cuvânt se îmbină armonios cu următorul pentru a te transpune perfect în pielea personajelor.

   Atunci te-aș fi căutat. Aș fi luptat pentru tine. Dar, nu înțelegi? Întâi a trebuit să lupt pentru mine. Trebuia să simt că sunt o persoană care merită să te câștige.

   O scriere cu un mesaj puternic, vibrant, care te va emoționa până la lacrimi.

Ai adus cu tine tăcerea,

Cel mai frumos sunet pe care l-am auzit vreodată,

Pentru că era acolo unde erai tu.

 

 

 

 

 

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA VOCEA LUI ARCHER CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: VOCEA LUI ARCHER
Autor: Mia Sheridan
An apariție : 2017
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 413
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1083

Alte recenzii de la Mia Sheridan:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Versetele satanice” de Salman Rushdie

Recenzie ”Versetele satanice” de Salman Rushdie

Cred că nu mai e nevoie să vă spun că Rushdie îmi place din ce în ce mai tare datorită excentricității stilului și poveștilor imaginate. Este unul dintre cei mai erudiți scriitori pe care i-am citit de-a lungul timpului și continuă să mă surprindă cu originalitatea...

Recenzie ”Daneza” de David Ebershoff

Recenzie ”Daneza” de David Ebershoff

Daneza spune povestea neobişnuită de dragoste dintre Einar Wegener, primul bărbat din lume care a trecut printr-o operaţie de schimbare a sexului, şi soţia sa, Greta Wegener, pictoriţă şi ilustratoare daneză. Cred că scrierea acestei povești a fost o treabă...

Recenzie „Intenții ascunse” de Lauren Asher

Recenzie „Intenții ascunse” de Lauren Asher

Astăzi vorbim despre o serie extreeeeeeeeeem de populară pe Tik Tok și care aparent, face ravagii în rândul cititoarelor. Seria lui Lauren Asher a fost primită foarte bine și sincer, mă simt ca un Grinch literar atunci când vorbesc cu mai puțin entuziasm despre o...

0 0 votes
Article Rating
Adriana Alexandra este redactor Booknation.ro de 2070 zile și a scris până acum 147 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Alexandra aici.
Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici 🙂 --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments