Uneori, se întâmplă să avem de-a face cu situații care ne aduc în punctul de a nu ne mai regăsi pe noi înșine. Și continuăm acea stare de căutare a celui care eram cu adevărat până când ne trezim în ipostaza de a nu mai ști unde vrem să ajungem. Strigăm după ajutor, dar sunetele noastre sunt aplanate de aerul din jur. Vocea ne este prizoniera propriilor gânduri. Și într-o zi, se întâmplă să descoperim că, în realitate, VOCEA era chiar acolo, ascunsă într-un colțișor din suflet, gata să fie eliberată de o altă voce pe care doar cu inima am putea-o auzi cu adevărat!

   Și, uneori, nici nu ai nevoie de mai mult, ai nevoie doar de o singură persoană care să îți asculte inima, sunetul pe care nimeni nu a încercat până atunci să îl audă.

   Exact aceasta este ideea pe care autoarea Mia Sheridan o creionează în romanul său, intitulat Vocea lui Archer.

   Un băiat pe nume Archer, fără voce, invizibil în ochii celor mai mulți dintre oameni.

   O fată pe nume Bree, a cărei suferință din trecut se vrea, cu încăpățânare, a fi vizibilă.

   O întâlnire între cei doi protagoniști care va dărâma tot ceea ce era construit în jurul lor și care va determina un nou început.

   O poveste de dragoste, construită cu atenție, în care fiecare cuvânt se îmbină armonios cu următorul pentru a te transpune perfect în pielea personajelor.

   Atunci te-aș fi căutat. Aș fi luptat pentru tine. Dar, nu înțelegi? Întâi a trebuit să lupt pentru mine. Trebuia să simt că sunt o persoană care merită să te câștige.

   O scriere cu un mesaj puternic, vibrant, care te va emoționa până la lacrimi.

Ai adus cu tine tăcerea,

Cel mai frumos sunet pe care l-am auzit vreodată,

Pentru că era acolo unde erai tu.

 

 

 

 

 

Titlu: VOCEA LUI ARCHER
Autor: Mia Sheridan
An apariție : 2017
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 413
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1218

Alte recenzii de la Mia Sheridan:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Femei pe rug” de Kiran Millwood Hargrave
Recenzie “Femei pe rug” de Kiran Millwood Hargrave

Pe insula din nord-estul Norvegiei vine o furtună puternică și tot mersul firesc al lucrurilor se prăbușește. După ce patruzeci de bărbați dispar pentru totdeauna în apele nemiloase ale mării, Vardø devine o așezare a “amazoanelor”. Abia când se strâng toate în...

Recenzie ”Pasagerul” de Cormac McCarthy
Recenzie ”Pasagerul” de Cormac McCarthy

Cu toată bravada mea și cu toate că mă bat cu pumnul în piept că nu mă las influențată, n-am avut încotro și m-am aliniat și eu printre entuziaștii cititori ai lui McCarthy, stârnită de isteria din online la apariția pe piața românească a dipticului romanesc Pasagerul...

Recenzie ”Grădinile Finzi-Contini” de Giorgio Bassani
Recenzie ”Grădinile Finzi-Contini” de Giorgio Bassani

Grădinile Finzi-Contini este considerat deja un clasic al literaturii italiene, o poveste de dragoste (o dragoste adolescentină, cu fluturi în stomac, cu treceri repetitive de la clipe abisale pline de lacrimi amare la clipe de extaz absolut udate cu stropi de...

0 0 votes
Article Rating
Adriana Alexandra a fost redactor Booknation.ro și a scris 116 articole. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Alexandra aici.
Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici 🙂 --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments