🔥 CARTEA CĂMAȘA LUI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Cred că această cartcamasae a devenit un bestseller în România, deși lansarea ei oficială nu a avut încă loc. Cămașa lui e de fapt cămașa ta, în care te învelești de fiecare dată când ți-e teamă și groază și sufletul ți-e pustiu. Iar autoarea, Augustina Șiman, este o femeie care crede cu adevărat în cuvânt, și mai mult de atât, se dizolvă în el, reușind să creeze zeci de existențe între coperți.

Cămașa lui nu poate fi rezumată, încerc aievea să leg niște fraze inteligibile care să descrie subiectul cărții. Cred cu tărie că fiecare cuvânt așternut pe hârtie are o însemnătate aparte pentru fiecare dintre noi. Cămașa lui e genul de carte care îți spune să te ștergi din tine și să te lipești în locul în care te simți protejată, în cămașa lui. 

Perspectiva narativă mi-a plăcut la nebunie! Cartea întreagă pare a fi un poem, un imn dedicat Iubitului, o scrisoare de mulțumire și un bilet de adio. Autoarea a împletit bucăți de suflet și de viață, transfigurându-le artistic și așternându-le pe hârtie, ca mai apoi să devină bucăți de om între coperți.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Augustina Șiman.

Cămașa lui e cartea pe care oricine trebuie să o citească. Femeile – ca să se regăsească în dorința de a ajunge la un apogeu al iubirii – și bărbații – ca să înțeleagă, cât de cât, jumătate dintr-un sfert al minții femeii.

Cel mai bun bărbat este cel care nu te pune să alegi. E cel care îți spune să îți urmezi visul fără pic de dubii sau regret, iar el o să fie exact în spatele tău – fiindcă El te-a ales cu mult înainte ca tu să îți înțelegi visul.

Am plâns pe alocuri și m-am regăsit enorm în această carte; și nu cred că scopul ei inițial era acela de a cuceri lumea, ci doar de a transmite gânduri frumoase, dar iată ca acum, la ceva timp după lansarea oficială din Republica Moldova, Cămașa lui a reușit să cuprindă și o bună parte din români, pe care i-a făcut să se simtă iubiți și înțeleși. Și într-un final, acesta este și scopul literaturii de calitate; să te facă să simți.

🔥 CARTEA CĂMAȘA LUI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Cămașa Lui
Autor: Augustina Șiman
An apariție : 2015
Editura: Librex
Nr. Pagini: 160
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 17.02.2016
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Scriitură adevărată și pură, din suflet pentru suflet.

Aspecte Negative:

-

Arianna Suduc
Autor: Arianna Suduc
❝ îmi place să dau cuvintele mele lumii dimineața. iubitoare de cafea cărți ceai pisici toamnă și frumos. ❞
Arianna e Redactor Foarte Activ
Redactor de 1748 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Arianna Suduc
Arianna Suduc mai scrie și pe http://www.raftulariciului.wordpress.com