Recenzie Despre ea de Augustina Siman

Titlu: Despre Ea
Autor: Augustina Siman
An apariție : 2016
Editura: Librex Publishing
Nr. Pagini: 180
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Ancuta Pietaru
Publicată la 5.03.2017
Nota recenzorului: n/a

Augustină Siman și-a făcut debutul în literatură la vârstă de 19 ani cu cartea “Încercări de a trăi sau Prin prisma ochilor albaștri”. Până în prezent a scris patru cărți, dar a cunoscut cel mai mare succes cu “Cămașa lui” devenită bestseller în 2015.

“Uneori cuvintele murdăresc” , nu știu unde sau când am auzit această expresie, dar mi s-a părut perfectă pentru a descrie cartea “Despre ea”, care este ultima scrisă de această.

Este o lectură ușoară, care se poate citi într-o după-amiază cel mult, dar în cele 180 de pagini descrie exact toate trăirile unei femei pe parcursul vieții.

Poate fii considerata un jurnal pentru că e imposibil să nu descoperi cel puțin un capitol care să ți se pară că a fost scris pentru tine și sufletul tău.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Augustina Siman.

Această carte trebuie citită atât de ea, dar cel mai mult de el pentru că așa nu ar mai avea cum să spună că “E imposibil să știi ce e în mintea unei femei” și Augustină demonstrează că suntem mai ușor de mulțumit decât se așteaptă ei.

“Dacă dorești să uimești cu adevărat o femeie, da-i de înțeles că vrei să depășești ceea ce hotărăște ea să îți arate, întreab-o. Fă-o să se simtă cu adevărat ( că fiind ) motivul pentru care sunteți astăzi aici.”

Cu acest citat consider că am spus tot ce aveam de spus așa că o să mă inspir încă o data de la Augustina pentru a încheia și o să folosesc titlul unui capitol pentru a face asta și anume “Post-scriptum”.

P.S. Dacă aveți vreodată ocazia să citiți această carte nu ezitați indiferent de sexul pe care îl aveți.
Ador pozele folosite și faptul că sunt în alb și negru aduc mai mult mister cărții.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.