Recenzie „7 zile” de Eve Ainsworth

Titlu: 7 Zile
Autor: Eve Ainsworth
An apariție : 2017
Editura: Gama Imago
Nr. Pagini: 282
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Emanuela Istrate
Publicată la 26.08.2017
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

Cartea „7 Zile” scrisă de Eve Ainsworth este o carte atât de plăcută încât nu o să poți renunța la ea până nu o termini.

În carte se prezintă povestea a două adolescente cu vieți asemănătoare, dar cu perspective total diferite, Jess și Kez.

Jess fata cu probleme de greutate, cuminte, simplă care trezește compasiune, genul de persoană care te face să o iubești pentru felul în care își trăiește viața, dar cu o familie complicată, părinți divorțați și o soră care are nevoie de atenție.

Kez „diva” din liceu, tipa care arată perfect și este iubită și urâtă în același timp de toată lumea, dar cu o familie la fel de complicată, un tată agresiv și o mamă care acceptă să fie maltratată.

Cele două sunt rivale, mai exact se urăsc de moarte. Viața lui Jess devine un iad din cauza lui Kez, aceasta îi transformă orice experiență frumoasă în una negativă.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Eve Ainsworth.

Și totul devine și mai concentrat când în poveste apare și Lyn iubitul lui Kez, dar care în realitate este îndrăgostit de Jess.

Cele două devin până la finalul celor 7 zile prietene, pentru că au nevoie doar de 7 zile ca să realizeze că poveștile lor nu sunt atât de diferite și că de fapt au foarte multe lucruri în comun.

O carte impresionantă, simplă, dar cu un mesaj puternic care îți va oferi o lecție importantă de viață și îți va face să înțelegi că viața ta se poate schimba în orice moment.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.