Recenzie ” A face dragoste aproape perfect” de Bebe Mihăiescu

Titlu: A Face Dragoste Aproape Perfect
Autor: Bebe Mihăiescu
An apariție : 2004
Editura: Humanitas
Nr. Pagini: 217
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Cristian Cărpenaru
Publicată la 18.07.2018
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI A FACE DRAGOSTE APROAPE PERFECT PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Psihologul Bebe Mihăiescu, binecunoscut publicului larg cu precădere din media, având chiar și diverse emisiuni de radio sau televizate, încearcă în ” A face dragoste aproape perfect”, carte apărută la editura Humanitas, să dea o mână de ajutor celor care încă nu și au cunoscut pe de-a întregul explozia propriei sexualități și binefacerile acesteia.

Cu anii de experiență în spate și o bună putere interpretativă în privința interpretării deselor și încâlcitelor probleme ale sexualității, Bebe Mihăiescu oferă anumite soluții folosindu-se atât de argumentele științifice cât și tradiționalismul oriental, cu mult mai dezinhibat și mai sugestiv decât cel occidental.

Fără pretenții de teoretizare psihologul român încearcă, chiar și de la distanță, o anumită interacțiune cu cititorii săi, lansând anumite întrebări, oarecum retorice și totuși pătrunzătoare, dăruind sugestii, unele normale, altele ceva mai pișcătoare, îndrăznețe și incandescente, soluții care care vin de la confruntarea cu anumite cazuri aproape halucinante și totuși reale, cu care doctorul psiholog s-a confruntat de-a lungul timpului.

Între rudimentarism și modernism, neștiință și ignoranță, problema sexualității, cu întregul său apanaj al problemelor și carențelor, a existat, există și cu siguranță că va exista întotdeauna, psihologul Bebe Mihăescu neavând, din punctul meu de vedere, pretenția vindecării pacientului, ci doar a pansării și a încercării de a îndruma pacientul spre găsirea unei vindecări propice felului de a fi al fiecăruia.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Bebe Mihăiescu.

Lectură plăcută!

 

ACUM GĂSEȘTI A FACE DRAGOSTE APROAPE PERFECT PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.