Recenzie ”Afirmațiile pozitive” de Louise L. Hay

de | feb. 12, 2022 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA AFIRMAȚIILE POZITIVE ARE REDUCERE PE:

Despre Louise Hay și despre cum să îți schimbi viața cu ajutorul ei

După ce am citit ”Ai încredere în viață” de Louise Hay, aveam nevoie de această cărticică! Dacă nu știți încă, Louise Hay a fost o autoritate motivațională americană care a fondat celebra Hay House. Ea a scris mai multe cărți de auto-ajutor și a ajutat nenumărate persoane să își schimbe întreaga viață. Cărțile sale au rolul de a ne învăța să ne iubim pe noi înșine și să iubim viața.

La fel ca și în ”Ai încredere în viață”, și aici întâlnim același timp de afirmații. Deși în alte cărți găsim afirmațiile ei structurate pe zile, în această carte întâlnim o nouă abordare. Structurată în funcție de probleme, Louise Hay ne pune la dispoziție cuvintele și sfaturile potrivite pentru a ne vindeca viața. Cuvintele au putere și ne pot schimba întreaga viață, deci, de ce să nu ne folosim de ele acum?

Comoara care o reprezintă aceste cărți

De cele mai multe ori, în momente în care inima sau sufletul nu mai pot, Louise Hay poate fi un bandaj imaginar. Învățăturile ei sunt o comoară pe care ar trebui să fim recunoscători că o avem. Deși au fost doar o sută cinci pagini, am simțit că m-am ales cu o sută cinci câștiguri. Fiecare pagină a reprezentat o lecție demnă de urmat.

Din punctul meu de vedere, Louise Hay este un autor de care toți oamenii au nevoie mai devreme sau mai târziu. Fără a le încadra într-un anumit gen cunoscut, acestea sunt felul de cărți cărora eu le-am pus o denumire mai mult ca perfectă: lecturi pentru suflet. De fiecare dată când citesc ceva scris de Louise Hay, simt că îmi îmbrățișez sufletul.

Dacă îți place recenzia cărții AFIRMAȚIILE POZITIVE, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Louise L. Hay

Indiferent că vă aflați într-un impas cu viața voastră, fie că trăiți cele mai frumoase momente, Louise Hay poate fi citită oricând. Învățăturile ei m-au purtat prin multe gânduri și încercări pe care le-am avut eu cu mine însămi. Cu toate acestea, cărțile ei sunt ca niște comori pe care ar trebui să le privim din nou și din nou.

Mi-am propus să citesc tot ce a scris aceasta și știu că la final voi fi mai bogată de zeci de ori. Dacă aveți nevoie de o carte de dezvoltare personală sau de o lectură pentru vindecarea sufletului, Louise Hay va fi mereu o alegere perfectă! De ce să nu vă trăiți cea mai frumoasă viață chiar acum?

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA AFIRMAȚIILE POZITIVE CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Afirmațiile Pozitive
Autor: Louise L. Hay
An apariție : 2011
Editura: ADEVăR DIVIN
Nr. Pagini: 105
Limba: Română
Gen Literar: Self Help
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 306

Alte recenzii de la Louise L. Hay:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Femeia cu fustă violet” de Natsuko Imamura

Recenzie ”Femeia cu fustă violet” de Natsuko Imamura

Femeia cu fustă violet de Natsuko Imamura este alegerea mea pentru această zi autentică de toamnă. Coperta este prima care m-a convins – este în ton cu anotimpul în care suntem, dar mi-am și dorit foarte mult sparg gheața în ceea privește literatura japoneză. Recunosc...

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Totul începe cu o iubire interzisă... Annalise și Bennett fac cunoștință în momentul în care află că se vor lupta pentru același post de muncă. Aceștia sunt gata să își pună armele la bătaie și să scoată tot ce au mai bun pentru a câștiga. Numai că între ei și...

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Celestine North, perfectă printre Defecți... Celestine North este acum fugară, dar toată lumea o privește ca pe o eroină. Celestine este cea mai Defectă și cea mai însemnată persoană din toată țara, dar e un exemplu. Nimeni nu a făcut ce a reușit ea să facă față de...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 980 zile și a scris până acum 252 articole. Se află pe poziția 5 din 40 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments