Recenzie „Amanții 3.0” de Corina Ozon

Titlu: Amanții 3.0
Autor: Corina Ozon
An apariție : 2015
Editura: Herg Benet
Nr. Pagini: 190
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Denisa Gheorghiescu
Publicată la 8.12.2015
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

🔥 CARTEA AMANȚII 3.0 ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

indexAmanții 3.0 este continuarea romanelor Zilele amanților și Nopțile amanților, romane în care este prezentată aventura dintre un domn căsătorit și femeia visurilor lui. Corina Ozon o aduce din nou la lumina pe Cati cea plină de viață și zăpăcită, dar și pe Mircea, soț și tată a doi copii.

Finalul romanului Nopțile amanților este reprezentat de despărțirea personajelor principale, Mircea se întoarce la soție iar Cati lasă impresia că ar fi însărcinată, informație pe care Corina nu o confirmă, ci doar lasă imaginația fiecăruia să zboare.

Cati din Amanții 3.0 se mută în America, dar este o fată tristă, nefericită în căsătoria cu Epicur. Mircea se hotărăște să rămână alături de familia sa și își dă tot interesul pentru a menține armonia, face cumpărături, aduce copiii de la școală, chiar merge la consiliere la un psiholog.

Însă, toată situația se schimbă în momentul în care Cati se întoarce în România și îl anunță pe Mircea de acest lucru.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Corina Ozon.

Ce o să decidă Mircea vă las pe voi să descoperiți, dar să fiți pregătiți – finalul este unul total neașteptat, neprevăzut. La fel de surprinzătoare este și povestea și aventurile prin care trece Teo.

Amanții 3.0, la fel ca și primele două romane, este o carte destul de ușor de citit. Este într-o mare măsură o carte molipsitoare, o carte pe care nu o poți lăsa din mână. Acțiunea decurge într-un ritm alert, imprevizibil și acaparant, limbajul este la fel de românesc precum în primele două volume.

Într-un top personal, Amanții 3.0 primește nota 7. Este depunctată de multitudinea de asemănări cu trologia Fifty Shades. Mass media, cinematografele, supermarketurile, site-urile de recenzii sunt ticsite de acest subiect. Experiența pe care a avut-o Epaminonda și preferințele lui sexuale mi se pare un copy – paste nereușit.

🔥 CARTEA AMANȚII 3.0 ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

Captivantă, atractivă și amuzantă.

Aspecte Negative:

Asemănarea cu Fifty Shades.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Website Comments

  1. Avatar Corina Ozono
    Reply

    Buna! Acum am vazut recenzia, din intamplare. Multumesc! Capitolele dupa 50 Shades… sunt o parodie, nu un copy/paste! Ma mir ca nu ti-ai dat seama, dat fiind ca intreaga trilogie parodiaza anumite aspecte din societatea contemporana. Exista un dialog pe tema 50 Shades chiar in carte, intre Cati si prietenele ei. Totul este in spiritul cartilor. Nu ma intereseaza depunctarea, cat faptul ca nu a fost inteleasa si nici autorul intrebat de ce a scris ce a scris. Autorul e in viata, btw! 🙂

POST A COMMENT.