Recenzie „Amanții 3.0” de Corina Ozon

by | Dec 8, 2015 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA AMANȚII 3.0 ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

indexAmanții 3.0 este continuarea romanelor Zilele amanților și Nopțile amanților, romane în care este prezentată aventura dintre un domn căsătorit și femeia visurilor lui. Corina Ozon o aduce din nou la lumina pe Cati cea plină de viață și zăpăcită, dar și pe Mircea, soț și tată a doi copii.

Finalul romanului Nopțile amanților este reprezentat de despărțirea personajelor principale, Mircea se întoarce la soție iar Cati lasă impresia că ar fi însărcinată, informație pe care Corina nu o confirmă, ci doar lasă imaginația fiecăruia să zboare.

Cati din Amanții 3.0 se mută în America, dar este o fată tristă, nefericită în căsătoria cu Epicur. Mircea se hotărăște să rămână alături de familia sa și își dă tot interesul pentru a menține armonia, face cumpărături, aduce copiii de la școală, chiar merge la consiliere la un psiholog.

Însă, toată situația se schimbă în momentul în care Cati se întoarce în România și îl anunță pe Mircea de acest lucru.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Corina Ozon

Ce o să decidă Mircea vă las pe voi să descoperiți, dar să fiți pregătiți – finalul este unul total neașteptat, neprevăzut. La fel de surprinzătoare este și povestea și aventurile prin care trece Teo.

Amanții 3.0, la fel ca și primele două romane, este o carte destul de ușor de citit. Este într-o mare măsură o carte molipsitoare, o carte pe care nu o poți lăsa din mână. Acțiunea decurge într-un ritm alert, imprevizibil și acaparant, limbajul este la fel de românesc precum în primele două volume.

Într-un top personal, Amanții 3.0 primește nota 7. Este depunctată de multitudinea de asemănări cu trologia Fifty Shades. Mass media, cinematografele, supermarketurile, site-urile de recenzii sunt ticsite de acest subiect. Experiența pe care a avut-o Epaminonda și preferințele lui sexuale mi se pare un copy – paste nereușit.

🔥 CARTEA AMANȚII 3.0 ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Amanții 3.0
Autor: Corina Ozon
An apariție : 2015
Editura: HERG BENET
Nr. Pagini: 190
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 8.12.2015
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Captivantă, atractivă și amuzantă.

Aspecte Negative:

Asemănarea cu Fifty Shades.

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Cine nu are bătrân să își cumpere, spune un vechi proverb. Sau cine nu are bunici, poate savura atmosfera blândă și plină de căldură din preajma lor citind cartea Copilărie fermecată de Ioana Trif. Pe tot parcursul lecturării predomină o stare de liniște sufletească,...

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

În ultimele zile cerul a avut o seninătate în albastrul lui care mă îndemna la visare. Nu știu dacă ați reușit și voi să îl observați, dar pe mine m-a cucerit întru totul. Mi-am luat cartea pe care mi-am programat să o citesc săptămâna aceasta, un scaun confortabil pe...

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Denisa Gheorghiescu este redactor Booknation.ro de 1905 zile și a scris până acum 23 articole. Se află pe poziția 39 din 142 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Denisa Gheorghiescu aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Corina Ozono

Buna! Acum am vazut recenzia, din intamplare. Multumesc! Capitolele dupa 50 Shades… sunt o parodie, nu un copy/paste! Ma mir ca nu ti-ai dat seama, dat fiind ca intreaga trilogie parodiaza anumite aspecte din societatea contemporana. Exista un dialog pe tema 50 Shades chiar in carte, intre Cati si prietenele ei. Totul este in spiritul cartilor. Nu ma intereseaza depunctarea, cat faptul ca nu a fost inteleasa si nici autorul intrebat de ce a scris ce a scris. Autorul e in viata, btw! 🙂