atractia_finalizat_coperta_refacutaSylvia Day este autoarea a peste douăzeci de romane și a ajuns rapid pe locul 1 în topurile New York Times.

Atracția este primul volum din seria Crossfire (al doilea fiind Revelația) care a fost tradusă în 39 de țări și vândută în peste șase milioane de exemplare în primele opt luni de la publicare.

Romanul prezintă povestea lui Gideon Cross și a Evei Tramell. Gideon Cross este un bărbat impunător, bogat, perfecțiunea întruchipată care mișcă orice hormon din orice femeie.

Eva Tramell este o tânără care se mută în New York împreună cu Cary, prietenul ei cel mai bun, cu intenția de a începe o nouă viață în orașul tuturor posibilităților.

Aceasta își găsește de muncă la o agenție publicitară în interiorul clădirii lui Gideon. De aici se declanșează adevărata acțiune deoarece o poveste de dragoste nebună începe între Eva și Gideon. Amândoi au trecuturi tumultuoase care le dau bătăi de cap și în prezent și le afectează relația.

Încă de la început Eva și Gideon sunt controlați de o pasiune nebună care îi conduce la o mulțime de scene fierbinți descrise în mod detailat. Deși Eva are încredere în Gideon într-atât încât să-i poată spună secretul care îi macină viața, Gideon este reticent în ceea ce o privește și nu dorește ca aceasta să afle cauza viselor sale agitate.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Sylvia Day.

Deși pare că Gideon folosește femeile doar pe post de jucării sexuale și este incapabil să se îndrăgostească cu adevărat de cineva, Eva Tramell îi dă viața peste cap.

Înaintea Evei, Gideon își împărțea femeile în prietene și cele pe care le folosea doar pentru plăcerile carnale, dar apariția Evei a făcut ca toate aceste lucruri să dispară.

Eva și Gideon sunt două persoane puternice și inteligente, dar care în fața plăcerilor carnale uită de tot și se lasă conduse de instincte.

Atracția reunește mai multe teme principale cum ar fi, banii, protecția, minciunile și multe alte caracteristici ale vieții urbane.

Titlu: Atracția
Autor: Sylvia Day
An apariție : 2013
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 448
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 14.08.2015
Nota recenzorului: n/a

Avatar
Autor: Ana Maria Niculescu
Redactor de 1805 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Ana Maria Niculescu