Recenzie „Atracția” de Sylvia Day

de | aug. 14, 2015 | Beletristică, Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA ATRACȚIA ARE REDUCERE PE:

atractia_finalizat_coperta_refacutaSylvia Day este autoarea a peste douăzeci de romane și a ajuns rapid pe locul 1 în topurile New York Times.

Atracția este primul volum din seria Crossfire (al doilea fiind Revelația) care a fost tradusă în 39 de țări și vândută în peste șase milioane de exemplare în primele opt luni de la publicare.

Romanul prezintă povestea lui Gideon Cross și a Evei Tramell. Gideon Cross este un bărbat impunător, bogat, perfecțiunea întruchipată care mișcă orice hormon din orice femeie.

Eva Tramell este o tânără care se mută în New York împreună cu Cary, prietenul ei cel mai bun, cu intenția de a începe o nouă viață în orașul tuturor posibilităților.

Aceasta își găsește de muncă la o agenție publicitară în interiorul clădirii lui Gideon. De aici se declanșează adevărata acțiune deoarece o poveste de dragoste nebună începe între Eva și Gideon. Amândoi au trecuturi tumultuoase care le dau bătăi de cap și în prezent și le afectează relația.

Încă de la început Eva și Gideon sunt controlați de o pasiune nebună care îi conduce la o mulțime de scene fierbinți descrise în mod detailat. Deși Eva are încredere în Gideon într-atât încât să-i poată spună secretul care îi macină viața, Gideon este reticent în ceea ce o privește și nu dorește ca aceasta să afle cauza viselor sale agitate.

Deși pare că Gideon folosește femeile doar pe post de jucării sexuale și este incapabil să se îndrăgostească cu adevărat de cineva, Eva Tramell îi dă viața peste cap.

Înaintea Evei, Gideon își împărțea femeile în prietene și cele pe care le folosea doar pentru plăcerile carnale, dar apariția Evei a făcut ca toate aceste lucruri să dispară.

Eva și Gideon sunt două persoane puternice și inteligente, dar care în fața plăcerilor carnale uită de tot și se lasă conduse de instincte.

Atracția reunește mai multe teme principale cum ar fi, banii, protecția, minciunile și multe alte caracteristici ale vieții urbane.

Ți-a plăcut recenzia cărții ATRACȚIA?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Sylvia Day

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ATRACȚIA CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Atracția
Autor: Sylvia Day
An apariție : 2013
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 448
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 14.08.2015
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 2409

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Har și Destin” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie „Har și Destin” de Jennifer L. Armentrout

-S-a sacrificat pe sine, venindu-ți în ajutor. A făcut-o din cea mai pură iubire. Și-a recăpătat Gloria Apusă. Dar el te-a ales pe tine. A ales să cadă. Jennifer L. Armentrout ar putea să scrie orice și aș iubi fiecare carte în parte. Scriitoare hibrid, Armentrout are...

Recenzie „Doamna England” de Stacey Halls

Recenzie „Doamna England” de Stacey Halls

Doamna England mi-a făcut cu ochiul de când am văzut-o la precomandă pe site-ul Nemira. Am pândit-o, am ocolit-o, am pus-o în coș, am dat-o jos, am pus-o iar...știți circuitul, nu trebuie să vi-l povestesc eu. Cert e că finalul a fost unul fericit și a ajuns la mine...

Recenzie „Doamna Harris cucerește Parisul” de Paul Gallico

Recenzie „Doamna Harris cucerește Parisul” de Paul Gallico

În viață n-ar trebui să colecționăm mașini de lux sau bijuterii de firmă, ci momente de bunătate și amintiri cu oamenii ce ne-au atins sufletul. Doamna Harris este văduvă de douăzeci de ani, fără urmași; a avut o căsnicie trainică și liniștită, și-a iubit și respectat...

0 0 votes
Article Rating
Ana Maria Niculescu este redactor Booknation.ro de 2587 zile și a scris până acum 11 articole. Se află pe poziția 1 din 51 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ana Maria Niculescu aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments