Recenzie „Atracția” de Sylvia Day

de | aug. 14, 2015 | Beletristică, Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA ATRACȚIA ARE REDUCERE PE:

atractia_finalizat_coperta_refacutaSylvia Day este autoarea a peste douăzeci de romane și a ajuns rapid pe locul 1 în topurile New York Times.

Atracția este primul volum din seria Crossfire (al doilea fiind Revelația) care a fost tradusă în 39 de țări și vândută în peste șase milioane de exemplare în primele opt luni de la publicare.

Romanul prezintă povestea lui Gideon Cross și a Evei Tramell. Gideon Cross este un bărbat impunător, bogat, perfecțiunea întruchipată care mișcă orice hormon din orice femeie.

Eva Tramell este o tânără care se mută în New York împreună cu Cary, prietenul ei cel mai bun, cu intenția de a începe o nouă viață în orașul tuturor posibilităților.

Dacă îți place recenzia cărții ATRACȚIA, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Sylvia Day

Aceasta își găsește de muncă la o agenție publicitară în interiorul clădirii lui Gideon. De aici se declanșează adevărata acțiune deoarece o poveste de dragoste nebună începe între Eva și Gideon. Amândoi au trecuturi tumultuoase care le dau bătăi de cap și în prezent și le afectează relația.

Încă de la început Eva și Gideon sunt controlați de o pasiune nebună care îi conduce la o mulțime de scene fierbinți descrise în mod detailat. Deși Eva are încredere în Gideon într-atât încât să-i poată spună secretul care îi macină viața, Gideon este reticent în ceea ce o privește și nu dorește ca aceasta să afle cauza viselor sale agitate.

Deși pare că Gideon folosește femeile doar pe post de jucării sexuale și este incapabil să se îndrăgostească cu adevărat de cineva, Eva Tramell îi dă viața peste cap.

Înaintea Evei, Gideon își împărțea femeile în prietene și cele pe care le folosea doar pentru plăcerile carnale, dar apariția Evei a făcut ca toate aceste lucruri să dispară.

Eva și Gideon sunt două persoane puternice și inteligente, dar care în fața plăcerilor carnale uită de tot și se lasă conduse de instincte.

Atracția reunește mai multe teme principale cum ar fi, banii, protecția, minciunile și multe alte caracteristici ale vieții urbane.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ATRACȚIA CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Atracția
Autor: Sylvia Day
An apariție : 2013
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 448
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 2545

Alte recenzii de la Sylvia Day:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Un pământ nou” de Eckhart Tolle

Recenzie “Un pământ nou” de Eckhart Tolle

Eckhart Tolle este unul dintre liderii spirituali ai epocii noastre, care a insistat pe importanța momentului prezent. De regulă oamenii își lasă mintea să alerge printre amintiri, prin trecut sau să facă proiecții asupra viitorului și astfel ratează cel mai important...

Recenzie “Layla” de Colleen Hoover

Recenzie “Layla” de Colleen Hoover

Fiecare carte scrisă de Colleen Hoover mi-a lăsat o impresie bună, indiferent de subiectul abordat. Dacă scrie o poveste de dragoste sau un thriller psihologic, știe să creeze ceva inedit, fără a fi clișeic. De data aceasta, autoarea a scris ceva cu totul diferit de...

Recenzie ”Conexiunea în fractal” de Emil Străinu

Recenzie ”Conexiunea în fractal” de Emil Străinu

Conexiunea în fractal de Emil Străinu este o carte interesantă din domeniul parapsihologiei, dezvoltării personale și spirituale. Este oare nevoie pe piața de carte din România de o astfel de carte? Da, cu siguranță. Este nevoie ca omul să cunoască regulile și...

0 0 votes
Article Rating
Ana Maria Niculescu este redactor Booknation.ro de 2724 zile și a scris până acum 11 articole. Se află pe poziția 1 din 40 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ana Maria Niculescu aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments