Voiam să-mi întind aripile și să văd tot ce există în lumea asta vastă.

   Dar aripile ei aveau o singură problemă. Erau prea mari pentru ceea ce o înconjura. Așa că a început călătoria dincolo de tot ceea ce putea crede. O călătorie ce transcede timpul și spațiul. O călătorie ghidată de ceea ce îi dicta sufletul, chiar dacă ea nu era conștientă de acest aspect. O poveste incredibilă, o călătorie pe care nu ai vrea să o mai termini- Aviatoarea de Sandra Coroian.

 Süre Vanay. Un copil ce voia să facă parte din universul poveștilor spuse de bunicul ei Gamah. O fetiță care se simțea în siguranță dacă fratele ei o ținea de mână. O tânără cu o dorință acerbă de a realiza ceva care să conteze. Un suflet înconjurat de prea multe pierderi și prea multe întrebări rămase fără răspuns.

   Ziua aceasta va conta. În ziua aceasta voi deveni vizibilă. Astăzi mi se va schimba destinul.

 Și așa s-a și întâmplat, căci totul a luat forma unui drum cu multe uși care se deschideau și se închideau. Cu persoane care dispar, care apar, cu personaje pe care nu ești sigură dacă le înțelegi, dar cu care vei ajunge, involuntar, să te identifici mai mult decât vei crede. Un zbor plin de însemnătate, în care speranța se împletește cu tragicul, în care iubirea sparge barierele temporale și spațiale, în care lacrimile apar ca niște picături de ploaie care conturează un tărâm magic.

   Cred că Dumnezeu își ia, din când în când, mâna de pe noi și ne lasă să ne consumăm pentru a putea renaște încă o dată și încă o dată, până când ne învățăm lecția și alegem binele în locul răului.

 O poveste marcantă despre un suflet care se rătăcise, dar care ajunge să își găsească drumul. Dar care este prețul, oare?

 O carte captivantă, care în spatele rândurilor scrise, conține întrebările pe care chiar tu ar trebui să ți le pui cu privire la propria-ți existență. O carte despre un suflet care te va ajuta pe tine să ajungi să îl conștientizezi pe al tău!

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Sandra Coroian.

 

 

 

 

Titlu: Aviatoarea
Autor: Sandra Coroian
An apariție : 2017
Editura: Quantum Publishers
Nr. Pagini: 141
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 20.09.2017
Nota recenzorului: n/a
Adriana Alexandra
Autor: Adriana Alexandra
❝ Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici :) --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/ ❞
Adriana e Erou Booknation.ro
Redactor de 942 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Adriana Alexandra