Recenzie ”Bound by Blood Anthology” de Cora Reilly

de | feb. 12, 2022 | Recenzii cărți

Sfârșitul seriei Born in blood

După toate aventurile familiei Vitiello și ale întregii mafii italienești, autoarea a decis să strângă cele mai frumoase momente prin care au trecut personajele noastre dragi. Așa a luat naștere această antologie.  Aria și Luca, Valentina și Dante, Matteo și Gianna, Lily și Romero și, desigur, Growl și Cara se regăsesc aici cu toate poveștile lor.

Atâtea iubiri și căsătorii aranjate, atâtea crime și sânge vărsat, totul pentru ca acum Born in Blood să se sfârșească. Însă nu se sfârșește oricum, ci în mare fel!

După ce am învățat că o inimă de gheață poate fi topită și poate fi capabilă de iubire, suntem purtați o ultimă oară în viața celor mai cruzi bărbați ai mafiei. Antologia aceasta ne ajută să trecem spre seria Camorra, acolo unde din mafia italiană se nasc noi povești de dragoste. Totul are rolul de a da o notă grandioasă finalului seriei și de a ne face curioși de clanul Falcone!

Opinia mea despre Bound by Blood Anthology

Pentru două sute de pagini, antologia aceasta a reușit să mă impresioneze. Am realizat că îmi va fi dor de aceste personaje și de dramele lor sângeroase. Deși știu că mă așteaptă o altă serie, Dante și Matteo vor fi cei care îmi vor lipsi cel mai mult!

Am fost șocată de povestea cu Matteo și Gianna, am fost înduioșată de scenele cu nașterea copiilor acestora și de toate discuțiile lor, de felul în care au devenit cu toții o familie. Cora Reilly a reușit să formeze imaginea unui grup indestructibil, a unei mafii personale. Povestea din familia lui Dante m-a făcut curioasă de ceea ce va urma în următoarea serie, iar restul poveștilor mi-au încălzit inima. Destul de bizar să spun asta despre o serie cu mafia, nu-i așa?

Numai că am reușit să mă atașez foarte mult de personaje și de toată această lume întunecată! Nu mai citisem o serie despre mafia până la cărțile Corei, deci nu știam ce așteptări să am. Acum pot doar să spun că mă bucur că le-am at o șansă acestor povești frumoase! Îmi pare rău că această serie nu este tradusă, însă pentru cei care citesc în engleză, această serie e un must-read!

Clanul Vitiello vă așteaptă să intrați în această lume crudă, dar delicioasă. O lume unde iubirea este cea mai puternică armă. Sper că v-am făcut curioși și sper să îi dați o șansă! Vă asigur că nu veți regreta!

 

Titlu: BOUND BY BLOOD ANTHOLOGY
Autor: Cora Reilly
An apariție : 2020
Editura: INDEPENDENTLY PUBLISHED
Nr. Pagini: 224
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 1870

Alte recenzii de la Cora Reilly:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Ceva în apă” de Catherine Steadman
Recenzie ”Ceva în apă” de Catherine Steadman

Titlul cărții „Ceva în apă” de Catherine Steadman este promițător și te îndeamnă la investigații mai aprofundate. Sugerează o poveste plină de mister și tensiune. Și chiar de asta dai. Cartea urmărește povestea unui cuplu de tineri însurăței care se bucură de luna lor...

Recenzie ”Copacii” de Percival Everett
Recenzie ”Copacii” de Percival Everett

”Copacii” de Percival Everett este un roman șocant în care o serie de crime brutale se petrec mai întâi în orașul Parale din Mississippi și apoi în toată America. Nici nu pot descrie cât de mult mi-a plăcut cartea asta, fără să par o ciudată, având în vedere temele pe...

4 1 vote
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 4 ani, 2 luni, 25 zile și a scris până acum 326 articole. Se află pe poziția 5 din 15 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments