Recenzie ”Bound by duty” de Cora Reilly

de | nov. 16, 2021 | Recenzii cărți

Care este povestea din spatele cărții Bound by duty?

Dacă în primul volum am cunoscut povestea de dragoste a Ariei, acum avem de-a face Valentina Aresco.

Fostul soț al Valentinei a murit în urmă cu câteva luni, iar tatăl ei deja caută un nou soț pentru ea. Din moment ce destinul lor este similar, Dante Cavallaro pare cel mai potrivit bărbat.

Soția lui Dante a avut același destin cu soțul Valentinei, însă se zvonește că între ei a fost o mare dragoste. Dar oricât de mare ar fi fost iubirea lor, trecutul e trecut. Atunci afacerile intervin în fața iubirii, cei doi devin pionii unei căsnicii aranjate.

Cu toate acestea, bucuria Valentinei este uriașă! Nunta lor va avea loc curând, iar ea este surprinzător de entuziasmată. După o căsnicie cu un bărbat homosexual, ea are nevoie mai mult ca oricând de cineva ca Dante.

Numai că aceasta nu s-ar fi așteptat de o respingere atât de evidentă. Încă din seara nunții lor, Dante refuză să o atingă. Temătoare la gândul că Dante încă o iubește pe fosta lui soție, Valentina născocește un plan.

Ea este gata să facă orice pentru a-I atrage atenția soțului ei. Dar dacă aceasta nu are noroc la bărbați? Este deja a doua căsnicie pe care o are și nici măcar una dintre ele nu a fost consumată. Poate oare o veche iubire să se pună în fața tensiunii sexuale dintre Dante și Valentina?

De ce l-am iubit pe Dante Cavallaro?

De ce oare? Pentru că am o afinitate către nesuferiți! Deși drama și tensiunea dintre Dante și Luca întrece orice limite, nu ai cum să nu îi adori pe amândoi!

Dante este opusul lui Luca, deși pare imposibil. Dacă Luca s-a dat pe brazdă în cele din urmă, Dante și-a recunoscut sentimentele atât, atât de greu! Mă așteptam la ceva diferit la final, ceva ce nu a mai venit.

 Valentina a fost atât de diferită de Aria, dornică să fie împreună cu Dante, dornică să facă într-adevăr ca această căsnicie să meargă, oricâte emoții și sentimente ar fi costat-o încercarea de a-i repara inima rece și plină de cicatrici a lui Dante.
Cum Aria a avut-o mereu pe Gianna, aici o cunoaștem pe Bibiana, prietena cea mai bună a Valentinei. Nu vă puteți imagina câtă compasiune am simțit pentru acest personaj și cât visez la un volum cu povestea ei!
 Seria Born in Blood este deja obsesia mea, este seria de care aveam nevoie de multă vreme. Odată ce intri în mafia italiană este greu să mai scapi. Vei fi înconjurat de crime, de vărsări de sânge urmate de scene fierbinți și pline de tensiune, de trădători și de trădări!
Toate acestea fac ca seria aceasta să se învârtă în mai multe genuri, totul făcut cu un scop. Acela de a corupe chiar și cele mai pure inimi. Credeți că faceți față? Dacă da, vă recomand din suflet această serie care se va dovedi a fi un roller-coaster de emoții și de întâmplări care mai de care mai șocante!
Titlu: BOUND BY DUTY
Autor: Cora Reilly
An apariție : 2015
Editura: INDEPENDENTLY PUBLISHED
Nr. Pagini: 203
Limba: Engleză
Gen Literar: Erotica
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 1160

Alte recenzii de la Cora Reilly:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Punk 57” de Penelope Douglas
Recenzie „Punk 57” de Penelope Douglas

Așteptam de mult o carte scrisă de Penelope Douglas, dar care să fie diferită de seria ei de renume "Devil's Night", pentru că aveam nevoie de ceva mai soft și mai ales, ROMANTIC. "Punk 57" este o poveste pe care am citit-o acum mulți ani, dar pe care am recitit-o...

Recenzie ”Ceva în apă” de Catherine Steadman
Recenzie ”Ceva în apă” de Catherine Steadman

Titlul cărții „Ceva în apă” de Catherine Steadman este promițător și te îndeamnă la investigații mai aprofundate. Sugerează o poveste plină de mister și tensiune. Și chiar de asta dai. Cartea urmărește povestea unui cuplu de tineri însurăței care se bucură de luna lor...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 4 ani, 2 luni, 27 zile și a scris până acum 326 articole. Se află pe poziția 5 din 15 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments