Recenzie ”Bound by Hatred” by Cora Reilly

de | nov. 16, 2021 | Recenzii cărți

Ce se află în spatele titlului Bound by Hatred?

Dacă ați citit povestea Ariei din primul volum al acestei serii, deja o cunoașteți pe Gianna Scuderi. Dacă nu, o veți cunoaște acum. Eu vă recomand să citiți seria în ordine cronologică pentru a înțelege totul mai bine.

Trebuie să știți că Gianna Scuderi este una dintre cele mai complicate femeie pe care Matteo Vitiello o va cunoaște. Matteo Vitiello este fratele lui Luca, bărbatul care se află în postul de Capo al mafiei italienești. Atunci când tatăl Giannei își promite și a doua fiică unui bărbat pentru a încheia o altă alianță, haosul se dezlănțuie

Gianna a fost făcută să fie sfidătoare, să aibă un caracter arogant. Ea nu e făcută să urmeze regulile lumii în care trăiește. Își dorește să se căsătorească din iubire, își dorește să aibă o viață liberă ca o femeie normală. O femeie care nu face parte din mafia italiană ar avea parte de așa ceva. Dar nu e și cazul Giannei.

Așa că tocmai înainte de nuntă, Gianna decide să fugă, iar sora ei este cea care o ajută. Planul lor pare foarte bine conturat, dar ar putea viitoarea soție a lui Matteo Vitiello să rămână negăsită pentru tot restul vieții?

Dacă va fi găsită, este convinsă că va fi ucisă de cel care ar fi fost soțul ei sau de tatăl ei căruia i-a încălcat cuvântul. Așa că Gianna are două variante. Să rămână negăsită sau să cadă pradă în mâinile celor mai cruzi bărbați ai mafiei.

Părerea mea despre cel mai bun volum al seriei Born in blood:

Câtă dramă și câte secvențe pline de adrenalină ! Am așteptat acest volum mai mult decât pe oricare altul! Asta pentru că Gianna a fost personajul meu preferat! Am iubit-o mai mult și decât pe Aria și eram tare curioasă de trăznăia pe care o va face.

Nici din acest volum nu lipsesc scenele pline de chimie dintre cei doi. Nu lipsește nici drama, suspansul și acțiunea alertă! Cora Reilly reușește foarte bine să îmbine genurile pentru a crea o poveste palpitantă pe care sunt convinsă că toți cei care au citit-o au făcut-o cu sufletul la gură, cu inima bătând nebunește. Asta pentru că povestea de față are lor între două personaje imposibile!

Dragostea este o slăbiciune, iar pentru cei care vor fi prinși iubind vor fi pedepsiți. A iubi înseamnă a fi slab, înseamnă a avea un punct sensibil în care Bratva, mafia rusească, poate lovi oricând.

Toate acestea sunt strânse într-o poveste de doar câteva sute de pagini, dar care ar părea că se întinde mult mai mult. Atunci când citești cărțile din seria Born in Blood, timpul trece pe lângă tine. Din această serie poți ieși doar vrăjit și îndrăgostit fie de bărbații din familia Vitiello, fie de femeile din viața lor!

Cred că este inutil să vă mai spun că recomand seria aceasta și că a devenit una dintre seriile mele preferate! În special  acest volum, pentru că, așa cum am spus mai sus, Gianna este personajul meu preferat și nu cred că va reuși să o detroneze altcineva  până la finalul volumelor!

Dacă Aria a fost prea cuminte, eu spun să vă pregătiți pentru sfidătoarea Gianna care vă va fura inimile încă de la primele pagini!

Titlu: BOUND BY HATRED BY
Autor: Cora Reilly
An apariție : 2015
Editura: INDEPENDENTLY PUBLISHED
Nr. Pagini: 210
Limba: Engleză
Gen Literar: Erotica
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 1178

Alte recenzii de la Cora Reilly:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Punk 57” de Penelope Douglas
Recenzie „Punk 57” de Penelope Douglas

Așteptam de mult o carte scrisă de Penelope Douglas, dar care să fie diferită de seria ei de renume "Devil's Night", pentru că aveam nevoie de ceva mai soft și mai ales, ROMANTIC. "Punk 57" este o poveste pe care am citit-o acum mulți ani, dar pe care am recitit-o...

Recenzie ”Ceva în apă” de Catherine Steadman
Recenzie ”Ceva în apă” de Catherine Steadman

Titlul cărții „Ceva în apă” de Catherine Steadman este promițător și te îndeamnă la investigații mai aprofundate. Sugerează o poveste plină de mister și tensiune. Și chiar de asta dai. Cartea urmărește povestea unui cuplu de tineri însurăței care se bucură de luna lor...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 4 ani, 2 luni, 27 zile și a scris până acum 326 articole. Se află pe poziția 5 din 15 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments